Aspecte UX DESIGN

In acest articol veti regasi aspecte importante despre UX DESIGN de care trebuie sa tineti cont atunci cand construiti un website. In acest sens am redactat o lista detaliata cu 3 elemente esentiale User Experience Design.

Unul din principalii factori in UX Design este usurinta cu care poate naviga in interiorul website-ului un utilizator. De aceea structura website-ului trebuie gandita foarte bine inca din faza de proiectare a unui site.

Ce este UX Design? De ce este atat de important?

UX este acronimul User EXperience. Acesta ajuta la imbunatatirea semnificativa a experientei unui utilizator (potential client) in momentul navigarii in cadrul site-ului afacerii dumneavoastra. Principalul scop pentru UX este desenarea unei interfete web optimizate, utile si foarte usor de utilizat.

ux design

Procesul UX (User Experience) Design cuprinde urmatoarele aspecte:

1. Colectarea cerintelor
Vom contura profilul utilizatorului si modalitatea prin care el navigheaza in cadrul website-ului companiei. Acest aspect presupune studierea utilizatorului fie prin analizarea statisticilor sau prin monitorizarea live a utilizatorilor prin dinverse sisteme.

2. Crearea alternativelor de web design
Acest aspect se refera la centralizarea tuturor ideilor de web design avand ca scop final incropirea unei grafici web complexe/

 

3. Realizarea proiectului si evaluarea acestuia

Dupa ce am realizat design-ul grafic aferent, trecem la ultima etapa respectiv evaluarea design-ului web. Aceasta ne permite constant sa imbunatatim caracteristicile website-ului pentru ca rezultatul final sa fie unul peste asteptarile utilizatorului, oferindu-i o experienta de navigare unica.

Cum pot beneficia de un UX Design?

Poti beneficia de consultanta in UX Design si web design la cele mai inalte standarde prin prisma serviciilor oferite de Dianys Holding. In acest sens ne puteti contacta telefonic la 0758.068.538 urmand sa fiti preluat de consultantul nostru. Indiferent ca va doriti realizarea unui site web sau creare magazin online, echipa Dianys este solutia ideala!