Preturi si oferte pentru creare site web de prezentare si realizare site profesional

Care este costul de creare unui site web de prezentare? Ce pret are realizarea site-ului web de prezentare? Acestea sunt principalele intrebari pe care le pune un antreprenor atunci cand se hotaraste sa demareze realizarea unui website de prezentare sau crearea unui site web profesional.

Pretul aferent unui pachet de creare site web se poate calcula in functie de mai multi factori care compun oferta de pret finala.

Principala intrebare refertioare la cat costa un website este defapt „Ce va doriti de la acest site web?”. Aceasta intrebare este valabila atat pentru un site web cat si pentru un magazin online.cost realizare site web

Elemente necesare pentru un site web

Pentru a intocmi o cotatie de pret cat mai exacta se impune ca optiunile sa se calculeze defalcat. Elementele de baza aferente unui website indiferent ca vorbim despre un site web de prezentare, un magazin online sau o platforma personalizata (creare site anunturi, creare site imobiliare sau creare site agentie de turism) are nevoie de 3 elemente principale dupa cum urmeaza:

  • pret gazduire web: Orice website trebuie sa fie gazduit (stocat) pe un server care ii va permite rularea. Imaginati-va un website ca o aplicatie care trebuie sa ruleze pe un computer. Gazduirea web este un factor indispensabil. Aceasta se va plati in regim anual iar costul variaza in functie de capacitatea de stocare. Pretul aferent unui pachet de gazduire web variaza de la caz la caz, iar pretul de pornire este de la 100 ron / an
  • preturi domeniul web: Denumirea website-ului este adresa cu care acesta va fi accesat, spre exemplu www.numedomeniu.ro . Acest domeniu web se plateste in regim anual. Pretul acestuia porneste de la 55-60 ron / an.
  • preturi design web: Dupa ce am integrat pachetul de gazduire web si am inregistrat domeniul web, va fi necesar website-ul propriu-zis. Pretul website-ului propriuzis variaza in functie de complexitate. In randurile de mai jos va prezentam o lista de costuri in functie de specificul fiecarei platforme:

 

De ce imi este necesar un website? Care este pretul unui website?

Un website este indispensabil pentru o afacere si reprezinta principala modalitate prin care va puteti face cunoscut atat la nivel national cat si international. Prin intermediul unui site web veti putea fi accesat atat din Romania cat si din restul tarilor din intreaga lume rezultand astfel mai multi potentiali clienti pentru afacerea dumneavoastra.

Un alt obiectiv extrem de important este vanzarea directa in cazul unui magazin online. Astfel pretul unui site web este direct influentat de obiectivul si complexitatea lui. Functionalitatile determina timpul de executie alocat de agentia de web design prin echipe de programatori, designeri web, etc, acesti factori rezultand intr-un final in pretul unui site web.

 

Cine va putea realiza un site web si la ce costuri?

Diferenta dintre un site web si un site web profesional o face atat design-ul acestuia cat si modalitatea de structurare a informatiei in raport cu potentialul client care acceseaza website-ul sau magazinul online. Un pachet de realizare site web profesional cuprinde nu doar creare site-ului propriu-zisa ci si intreaga experienta a programatorilor in expunerea informatiei intr-o maniera cat mai profesionista, o incarcare rapida si un design grafic care sa impresioneze (cu impact vizual ridicat)

Preturile variaza de la caz la caz in functie de alegerile facute. Am intalnit clienti care au ales intial un nepot care detinea un minim de cunostinte in programare si a reusit sa incropeasca in website la un pret minimal insa care a fost un esec pentru companie realizand vanzari 0.

Orice programator cu experienta vasta vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii tehnice profesionale care au ca scop final cresterea numarului de potentiali clienti pentru compania dumneavoastra deci implicit cresterea vanzarilor.

 

Cat costa un site web la DIANYS?

Pentru a usura efortul clientilor nostri am construit pachete de servicii web complete. Astfel in acest moment oferim clientilor nostri pachete de realizare site web la preturi de doar 350 Euro in care am integrat toate optiunile necesare pentru ca website-ul sa aiba o prezenta excelenta in mediul online (Pagina Facebook Business, spot publicitar Youtube, pagina de Instagram, integrare locatie in Google Business, etc).

Asadar pretul pachetului de baza este de doar 350 Euro (promotia lunii) in care va veti putea bucura de o paleta extrem de generoasa de optiuni incluse iar termenul de executie este de doar 5 zile lucratoare.