Autor: | Data: 05/07/2021 | Blog

Contact EMAG Romania

Ce include pachetul de Contact EMAG Romania?

Cauti o modalitate de contact Emag Romania?

Telefon Emag RomaniaeMAG este o companie din România, deținută de Naspers, care se ocupă cu vânzarea online a diferitelor produse din diverse categorii de produse. Emag este unul dintre cele mai populare magazine online de la noi din tara.

In cadrul acestui articol va prezentam variante de contact cu echipa de suport clienti eMAG Romania.

Cum pot intra in contact cu EMAG Romania?

Pentru a putea lua legatura cu serviciul de relatii clienti din cadrul eMAG Romania sau cu agentii eMAG disponibili va prezentam urmatoarele numere de telefon:

  • Contact telefonic EMAG – Telefon fix: 021 200.52.00
  • Contact telefonic Emag – Telefon mobil : 0722.25.00.00

Contact eMAG Bucuresti

Pentru a efectua sesizari si reclamatii la Emag referitor la colete sau produse prezentate pe platforma care nu corespund cu realitatea puteti utiliza cu incredere numerele de telefon de mai sus. De asemenea suplimentar ca si metoda de contact eMAG Romania sau eMAG Bucuresti aveti posibilitatea de a contacta echipa eMAG direct pe website-ul acestora prin intermediul formularului de contact. Astfel intr-un interval de timp foarte scurt un agent eMAG Romania va prelua solicitarea sau reclamatia dumneavoastra indiferent ca este vorba despre o reclamatie telefonica sau o reclamatie in scris prin imtermediul formularului de contact. Astfel acestia va vor solutiona sesizarea prompt.

Cand trebuie sa apelam serviciul de relatii cu clientii – telefon EMAG Romania?

In unele momente si situatii neprevazute suntem nevoiti sa apelam serviciul de relatii cu clientii din cadrul eMAG Romania pentru a solutiona situatiile in care ne aflam.

Astfel indiferent ca va aflati in orase precum Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Constanta, Iasi, Oradea, Arad, Brasov, Alba Iulia, Hunedoara / Deva sau alte orase puteti contacta fara probleme echipa EMAG Romania.

Ce probleme pot aparea ?

  • produsele nu au fost expediate
  • probleme la retur produse
  • situatii ce tin de garantia produselor
  • alte probleme legate de serviciile oferite prin platforma Emag.

Daca nu ai cont de client pe eMag este recomandat sa iti faci pentru a gestioan cu usurinta comenzile tale dar si situatia produselor achizitionate din magazinul eMag.

Urmareste frecvent oferta eMag pentru electrocasnice sau alte produse care te va interesa direct.

Numarul de telefon EMAG Romania pentru contact telefonic

In concluzie daca va doriti sa luati legatura cu cei de la EMAG ROMANIA va rugam sa contactati telefonic utilizand una din urmatoarele metode de contact puse la dispozitie chiar de catre acestia:

  • Contact EMAG – Telefon fix: 021 200.52.00
  • Contact EMAG – Telefon mobil : 0722.25.00.00

Articolul „Contact Emag Romania” este redactat de IOANA STAN – expert in social media & marketing

APEL
WHATSAPP
OFERTA