Creare magazin online Bihor si Realizare magazin virtual Oradea

creare magazin online BihorSunteti in cautarea unui pachet de creare magazin online Bihor sau realizare magazin virtual Oradea? Dianys Holding este solutia ideala pentru servicii web profesionale! Va punem la dispozitie un raport calitate-pret excelent pentru pachete de creare magazin online sau realizare magazin online. Venim in sprijinul dumneavoastra cu termene de executie scazute si preturi atractive.

Oferim servicii de realizare magazin online Bihor in toate localitatile si municipiile din judetul Bihor dupa cum urmeaza: Oradea, Beius, Marghita, Salonta, Alesd, Nucet, Sacuieni, Stei, Valea lui Mihai si Vascau!

Serviciile de creare magazin online Oradea oferite de Dianys Holding sunt de cea mai inalta calitate. Veninm in sprijinul clientilor nostri cu solutii complete la preturi accesibile.

PRETURI PENTRU CREARE MAGAZIN ONLINE BIHOR

Fiecare pachet de creare magazin online Bihor sau realizare site web Oradea este conceput cu foarte mare atentie pentru ca beneficiarul final sa beneficieze de o solutie completa, la cheie! Tarifele practicate de Dianys Holding pentru dezvoltarea unui magazin online sunt de 399 Euro iar termenul de executie de 5 zile lucratoare. Optiunile cuprinse in cadrul pachetului de creare magazin online sunt urmatoarele:

 • web design personalizat adaptat solicitarilor beneficiarului
 • consola de administrare prin intermediul caruia se pot efectua modificari pentru produse si continut static
 • Smart search cu sugestie produs in momentul tastarii primelor 3 litere
 • Management cupoane de reducere
 • Web design fully responsive (adaptare automata laptop, tableta, telefon mobil)
 • Inscriere locatie companie in Google Business
 • Pachet web hosting furnizat gratuit 12 luni insotit de certificat de securitate SSL pentru siguranta datelor si adresa de email personalizata
 • Domeniu web cu extensia .ro 12 luni
 • Asistenta tehnica pentru proiectul web de creare magazin virtual
 • Administrare stoc (optional) – gratuit
 • Posibilitate integrare plata cu cardul (optional)
 • Asigurare modul plata ramburs (la curier)
 • Posiblitate integrare platforma cu SmartBill pentru facturare in cloud
 • Integrare Google Analytics, integrare GDPR (politica de confidentialitate si definitii cookies), integrare blog / articole
 • Design grafic logo
 • Garantie magzin online: 12 luni care acopera orice interventie de ordin tehnic pentru buna functionare a platformei de comert online
 • Manual de administrare pentru utilizarea platformei de realizare magazin virtual.

Servicii de realizare magazin online oriunde in Romania

Creare magazin online OradeaChiar daca va aflati in Bihor (Oradea) sau in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Bistrita-Nasaud, Suceava sau Botosani, Dianys Holding vine in sprijinul dumneavoastra. Puteti beneficia de creare magazin online Oradea la preturi promotionale incepand de la 399 Euro indiferent de locatia in care va aflati.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in realizare magazin online Bihor si alte solutii de e-commerce din 2004 pana in prezent. Flexibilitatea si deschiderea fata de nevoile clientilor nostri au generat nu doar relatii de afaceri ci relatii de prietenie de lunga durata. Fiecare client Dianys Holding beneficiaza de consilier tehnic alocat individual. Astfel ne asiguram ca serviciile noastre de creare magazin virtual Oradea sunt executate la cele mai inalte standarde.

Flexibilitatea si deschiderea fata de fiecare provocare venita din partea clientilor nostri este un alt plus al echipei noastre de programatori. Solutiile adaptate fiecarui specific de activitate ne ajuta ca rezultatele obtinute in final sa fie cu adevarat remarcabile.

Ulterior contractatrii unui pachet de realizare magazin online de la Dianys Holding, echipa de programatori din cadrul departamentului tehnic va demara proiectarea si implementarea acestuia. Scopul final al proiectului de realizare magazin online este ca acesta sa genereze profit pentru beneficiar cat mai rapid posibil.

CUM POT EFECTUA O COMANDA DE CREARE MAGAZIN ONLINE BIHOR?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare magazin online Bihor sau realizare magazin online Oradea, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de magazin online la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei magazinului online
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de creare magazin online Bihor sau realizare magazin virtual Oradea, disponibila doar astazi!