De ce sa alegi DIANYS pentru Creare site WordPress?

creare site WordPressCreare site WordPress: Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de creare site WordPress executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Creare site WordPress , realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de creare website WordPress este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare site WordPress , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

Ce contine un pachet de creare site WordPress?

 • design website WordPress personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare protejat cu utilizator si parola, ce permite editarea/adaugarea/stergerea paginilor.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email + formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet Creare site WordPress .
 • asigurare suport tehnic pentru pachetul Creare site WordPress (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Creare site WordPress GRATUIT
 • cont Twitter aferent realizare portal stiri
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Creare site WordPress
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet Creare site WordPress
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site WordPress.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare Realizare site WordPress
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari pentru pachetul de Creare site web WordPress)

Ce pret are un pachet de creare site WordPress?

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri cu servicii de realizare site web si creare magazin online simplificate am configurat pentru dumneavoastra un pachet complet care acopera atat dezvoltarea design-ului website-ului, configurarea si instalarea site-ului web pe domeniul principal. Astfel dumneavoastra in urma contractarii pachetului de creare website WordPress veti beneficia de o solutie la cheie fara alte batai de cap. Costul total al serviciilor prezentate mai sus este de doar 350 Euro (pachet promotional valabil in aceasta luna) iar termenul de executie pentru realizarea unui site web pe platforma WordPress este de 5 zile lucratoare.

Realizare site wordpress

Deseori suntem intrebati de clientii nostri cat costa un site simplu de prezentare. Acestia au nevoie de un pret site prezentare foarte simplu pentru servicii. Practic cand lansezi intr-un timp foarte scurt un produs nou sau un serviciu, este necesar de un website simplu in care sa prezentati produsul sau serviciul dorit. Deci o configuratie simpla de site pe wordpress te ajuta sa lansezi rapid afacerea.

Vrei un site de prezentare wordpress? Un site simplu de prezentare servicii poate fi realizat intr-un timp foarte scurt de maxim 5 zile lucratoare.

Acoperirea serviciilor noastre de web design

Serviciile noastre de web design acopera toata tara. Compania noastra isi desfasoara activitatea in intreaga lume (in tari precum Emiratele Arabe United, Italia, Elvetia, Spania, Franta, Germania, Austria, Olanda, SUA, Canada si multe altele). In Romania acoperim orice oras incluzand si principalele orase: Iasi, Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Alba Iulia, Arges, Calarasi, Satu Mare, Maramures, si multe altele.

Avantajele alegerii unui pachet de realizare website WordPress

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Creare site cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare site web WordPress cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Creare site luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site stiri online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Creare website WordPress .

Cum pot comanda pachetul de realizare website WordPress?

In urma solicitarii pachetului de Realizare site WordPress prin prisma formularului de solicitare oferta veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare portal stiri, echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site stiri online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Creare site WordPress, ajungand astfel la un succes garantat.