Realizare site anunturi

Ce include pachetul de Realizare site anunturi?

realizare site anunturiEsti in cautarea unui pachet de realizare site web de prezentare sau creare website de anunturi? Dianys Holding vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii web de inalta calitate atunci cand vine vorba despre servicii web.

Indiferent ca este vorba despre un simplu website de prezentare sau creare site anunturi, programatorii acorda atentie deosebita detaliilor tehnice.

 

Realizare site web de anunturi online

Dianys Holding ofera servicii de realizare site web de anunturi online pentru mica publicitate. Platforma utilizata de noi (WordPress sau platforma custom) este extrem de usor de administrat, fara a fi nevoie de cunostinte tehnice de programare. In cadrul platformei website-ului se vor putea publica anunturi online extrem de usor si intuitiv. De asemenea in cadrul platformei va exista posibilitatea tehnica de configurare a diverselor tipuri de conturi (pe nivele de acces).

Site-ul web de anunturi va oferi posibilitatea tuturor utilizatorilor de a publica anunturi online cu date de contact, imagini in cadrul galeriei de imagini si descrieri detaliate. Platforma de anunturi online va avea incluse toate functiile si modulele necesare pentru a asigura buna functionare a activitatii.

 

Optiuni pachet realizare site web de anunturi

Platforma de creare site anunturi online are in componenta sa urmatoarele optiuni:

 • Numar nelimitat de anunturi publicate
 • Galerie foto profesionala
 • Posibilitate publicare anunturi sponsorizate (anunturi evidentiate) cu plata online
 • Modul anunturi publicate recent in cadrul website-ului
 • Modul cele mai accesate anunturi din cadrul platformei
 • Anunturi recomandate (anunturi sponsorizate)
 • User management / inregistrare utilizatori
 • Posibilitatea inregistrarii utilizatorilor contracost (pentru anumite pachete de servicii)
 • Design grafic unicat
 • Design responsive (adaptarea automata a design-ului grafic in raport cu fiecare dispozitiv de pe care se acceseaza platforma pentru o afisare optima)
 • Meniu de navigare intuitiv
 • Formular de contact integrat in fiecare anunt (pentru contact direct intre utilizatori)
 • Modul de cautare in cadrul platformei de anunturi
 • Sistem de administrare anunt (expirare anunt, reinnoire anunt, etc)
 • Integrare sistem de tip blog in cadrul website-ului de anunturi unde veti putea publica diverse informatii comerciale sau de orice alta natura
 • Plata online cu cardul. Se ofera posibilitatea de a integra un procesator de plati cu cardul (online)
 • Design grafic pentru logo (furnizare in format JPG)
 • Garantie de functionare a pachetului de realizare site web anunturi de 12 luni incepand de la semnarea contractului de servicii web.
 • Termen de executie a site-ului web: 5 zile lucratoare

 

Cat costa crearea unui site web de anunturi online?

Pretul aferent unui website de anunturi online este de 250 Euro iar termenul de executie este de doar 5 zile lucratoare. In acest pret de 250 euro veti avea inclus si domeniul web cu extensia .ro (De forma www.numewebsite.ro dar si un pachet de gazduire cu o capacitate de stocare de 1GB.

 

Cum pot contracta un pachet de realizare website de anunturi?

Pentru a demara dezvoltarea unui website de anunturi online trebuie sa luati legatura cu noi. Echipa Dianys Holding va pune la dispozitie 3 modalitati de comanda, dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: Va trebui sa ne contactati telefonic la  0758.068.538 urmand sa luati legatura cu unul din consilierii nostri pentru stabilirea detaliilor tehnice
 • Comanda prin email: Redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma veti primi lista informatiilor necesare in vederae demararii executiei site-ului web de anunturi online
 • Comanda prin formularul de solicitare oferta:  Completand formularul de solicitare oferta site web de anunturi prezent pe website-ul nostru veti primi lista informatiilor necesare in vederae demararii executiei site-ului web de anunturi online
Autor: | Data: 23/01/2022 | Blog

Creare site web oriunde in Romania

Ce include pachetul de Creare site web oriunde in Romania?

Creare site web oriunde in Romania: Dianys Holding este o companie cu capital 100% romanesc. Activam pe piata de servicii web inca din 2004 oferind clientilor nostri servicii de creare site web, optimizare SEO si promovare web, administrare website-uri si mentenanta site web. Astfel va oferim o gama larga de servicii web design profesionale indiferent de orasul sau judetul in care va aflati. Dispunem de acoperire atat la nivel national cat si international oferind clientilor nostri un raport calitate-pret excelent pentru serviciile de realizare site si creare magazin online.

Creare site web oriunde in Romania

Din dorinta de a oferi servicii profesionale de creare site web ne-am dezvoltat o retea de colaboratori in toata Romania. In randurile de mai jos va prezentam vom prezenta regiunile in care activam:

 • Transilvania
 • Muntenia
 • Moldova
 • Bucovina
 • Oltenia
 • Dobrogea
 • Banat
 • Crisana
 • Maramures

Realizare site web in regiunea Moldovei si Bucovinei

Echipa Dianys Holding ofera clientilor sai oferte promotionale de realizare site web si creare magazin online. In functie de orasele de resedinta puteti beneficia de reduceri suplimentare la pachetele de creare website si realizare magzin online. Verificati disponibilitatea accesand link-urile de mai jos:

Un website de prezentare poate reprezenta alegerea ideala pentru demararea activitatii comerciale pe care o intreprindeti in mediul online. Acesta are avantajul uneia dintre cele mai accesibile modalitati de lucru și poate capta atenția vizitatorilor, aducându-ți suficiente beneficii, atunci când te afli la început de drum.

Realizare site web in Transilvania

In conditiile in care sunteti interesat sa profitati de vasta experienta a echipei tehnice Dianys dar și de capacitatea unor profesioniști in servicii web va aflati in locul potrivit. Asa cum am amintit mai sus Dianys ofera servicii de realizare site web oriundein Romania, inclusiv in Transilvania. Astfel va invitam sa vizualizati ofertele de servicii web design apasand pe judetul in care va aflati.

Realizare site Transilvania

Creare site web in Muntenia

Preturile competitive pe care le practicam in materie de servicii web (web design si web marketing) ne-a ajutat sa ne remarcam pe piata de profil din Romania. Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de web design premium oferind un raport calitate-pret excelent. Regiunea Muntenia este o zona in care ne desfasuram activitatea cu drag avand clienti extrem de multi atat in Bucuresti si Ilfov cat si in alte judete precum Arges, Prahova, Targoviste, Buzau, Alexandria si altele.

Servicii web in regiunea Muntenia

Creare site in Oltenia

Plaja de preturi practicata de Dianys Holding este extrem de flexibila astfel chiar daca detineti o companie de dimensiuni mici sau o companie de dimensiuni mari, venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii tehnice de realizare site web la preturi competitive in Oltenia

Servicii de web design in Oltenia

Realizare website in Dobrogea

Indiferent ca va doriti servicii de creare site de prezentare, magazin online, optimizare SEO sau promovare online, servicii de marketing – branding sau logo design Dianys Holding reprezinta cea mai potrivita alegere cu certitudine! Oferim servicii web personalizate, adaptate fiecarui buget in parte. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o echipa de peste 19 programatori colaboratori experimentati.

Servicii de web design in Dobrogea

Creare website in Banat & Crisana

Impreuna cu Dianys Holding design afacerea dumneavoastra va trece la urmatorul nivel implementand cele mai noi tehnologii si concepte de web marketing si web design pentru serviciile web de prezentare construind impreuna un pachet impactant, optimizat si eficient!

Servicii de web design in Banat & Crisana

Realizare site web in Maramures

Specialistii nostri in web design sunt orientati in totalitate catre calitate si rezultate, ingrediente esentiale care ne-au ajutat pe parcursul existentei noastre sa avem o crestere rapida si sustenabila.

Servicii de web design in Maramures

Autor: | Data: 12/01/2022 | Blog

Gazduire web ieftina – preturi si oferte

Ce include pachetul de Gazduire web ieftina – preturi si oferte?

Gazduire web ieftina – preturi si oferte

Gazduirea web ieftina, accesibila tuturor buzunarelor este targetul fiecarui antreprenor care isi doreste sa obtina un raport calitate-pret de la compania de web hosting / gazduire web. In cadrul acestui articol analizam piata de gazduire web prin prisma celor mai bune oferte care ne pot asigura o gazduire web ieftina dar stabila. In acest moment sunt nenumarate companii si provideri ce au oferte variate de gazduire web la cele mai mici preturi.

Mai mult


Realizare site primarie si institutii publice

Ce include pachetul de Realizare site primarie si institutii publice?

Realizare site primarie si institutii publice

Realizare site primarieSunteti in cautare de realizare site web pentru primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii publice? Dianys Holding este alegerea ideala! Venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale de creare website pentru orice tip de institutie publica. Acestea pot fi primarie (UAT), scoala, biblioteca, consiliu local sau alte tipuri) oferind un raport calitate-pret excelent.

Echipa noastra va vine in intampinarea dumneavoastra cu o experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor web. Va propunem pachete profesionale de realizare site primarie, consiliu local sau institutie publica la un raport calitate pret avantajos si termene de executie scazute (maxim 5 zile lucratoare).

Optiuni pachet pentru creare site primarii si institutii publice

Ce contine pachetul pentru realizare website primarie sau alte institutii publice? In randul de mai jos va expunem lista optiunilor incluse in pachetul de creare site primarie:

 • design grafic personalizat pentru primarie
 • posibilitate de creare pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare protejat cu utilizator si parola, care permite crearea si modificarea continutului paginilor
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design grafic fully responsive (adaptare automata pentru orice tip de dispozitiv mobil/tableta/laptop)
 • formular de contact cu trimitere directa pe adresa de email a primariei
 • harta de localizare din satelit (Google Maps) + inscriere in Google Maps a Primariei.
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei direct catre numarul de telefon public
 • Integrare Google Analytics pentru analiza trafic
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies)
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor
 • Implementare structura specifica pentru website a unei institutii publice (primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii)
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari pentru pachetul de Realizare Site Web Primarie)

Lucreaza cu noi pentru realizare site primarie!

Inca din faza de proiectare si aplicare pachet realizare site primarie luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Creare site web UAT si consiliu local, creare site primarie conform POCA perfect optimizat din punct de vedere al structurii si al design-ului grafic, cu administrare website inclusa in pret

 De asemenea pe langa realizarea website-ului dedicat pentru institutii publice (UAT – primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii publice) oferin gratuit un pachet de web hosting (gazduire web)  gratuit pe o perioada de un an (12 luni).

Alege serviciile online de creare site web Primarie

Prezenta online prin prisma unui pachet de Realizare Site Web Primarie este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a institutiei publice pe care o reprezentati.

Indiferent ca va aflati in Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Iasi sau Arges, colaborarea va fi una de succes!

Profitati chiar acum de oferta pentru realizare site web primarie la doar 250 Euro!Realizare Site Web Ramnicu Valcea

Ce include pachetul de Realizare Site Web Ramnicu Valcea?

De ce sa alegi DIANYS pentru Realizare Site Web Ramnicu Valcea ?

Realizare Site Web Ramnicu Valcea Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Ramnicu Valcea, Dragasani, Balcesti, Calimanesti, Ocnele Mari, Horezu cu termen de executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Creare Site Ramnicu Valcea , realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare Site Web Ramnicu Valcea este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Ramnicu Valcea , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare site web la un pret scazut de doar 250 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna), 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de realizare site web, servicii de dezvoltare portal-uri profesionale sau creare magazin online.

SOLICITA OFERTA DE Realizare website DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

This is custom heading element

 • design Realizare Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet Realizare Site Web .
 • asigurare suport tehnic pentru pachetul Realizare Site Web (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor – optiune premium Realizare Site Web Ramnicu Valcea .
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare Site Web Ramnicu Valcea GRATUIT
 • cont Twitter aferent realizare portal stiri
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de Realizare Site Web comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web pentru pachetul de Realizare Site Ramnicu Valcea GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari pentru pachetul de Realizare Site Web Ramnicu Valcea )

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web Ramnicu Valcea DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

BENEFICIILE UTILIZARII SERVICIILOR NOASTRE DE Realizare Site Web Ramnicu Valcea

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Realizare Site Web Valcea cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Ramnicu Valcea cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website Ramnicu Valcea luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site stiri online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Ramnicu Valcea .

In urma solicitarii pachetului de Realizare Site Web Valcea prin prisma formularului de solicitare oferta Creare Site Web Valcea , veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare portal stiri, echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site stiri online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Creare Site Web , ajungand astfel la un succes garantat.

Solicitati CHIAR ACUM oferta de Realizare Site Valcea apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de realizare site web.

Realizare Site Web Ramnicu Valcea RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

SOLICITA OFERTA DE Realizare website Valcea DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

‘O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!’
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

‘Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC creare magazin online a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de partenerii nostri.’
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

‘Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionalaa serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

Realizare Site Web Ramnicu Valcea 200€ executie in 5 zile, cu design web profesional. Panou administrare, domeniu .ro si gazduire pentru


Realizare Site Web Tulcea

Ce include pachetul de Realizare Site Web Tulcea?

Realizare site web Tulcea, Isaccea, Babadag, Macin si Sulina

Realizare site web TulceaSunteti in cautare de realizare site web pentru Tulcea, Babadag, Isaccea, Sulina sau Macin? Suntem solutia ideala atunci cand vine vorba despre servicii web pentru companiile din Tulcea!

Pachetele promotionale de realizare website Tulcea ce au un termen de executie de doar 5 zile lucratoare, cu grafica personalizata profesional vin in intampinarea celor mai exigente nevoi. Alege sa lucrezi cu Dianys Holding si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Tulcea, Isaccea, Sulina, realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Pachete profesionale de realizare site web in Tulcea

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare WebSite Web Tulcea este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare website Tulcea, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SERVICII WEB DE CREARE SITE TULCEA

 • design Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
  design responsive
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium .
 • asigurare suport tehnic
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare website Husi GRATUIT
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
 • URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE WEBSITE: 12 luni

Servicii premium de realizare website in Tulcea si imprejurimi

Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare website Tulcea cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Tulcea.

 

Cum pot comanda un pachet de realizare site web in Tulcea?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare website, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de magazin online la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei magazinului online
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Tulcea sau creare website Sulina, disponibila doar astazi!Realizare Site Web Salaj

Ce include pachetul de Realizare Site Web Salaj?

Realizare site web Salaj, Zalau, Simleul Silvanei, Jibou, Crasna, Cehu Silvanei

Realizare site web SalajSunteti in cautare de realizare site web pentru Salaj, Zalau, Simleul Silvanei, Jibou, Crasna, Cehu Silvanei? Suntem solutia ideala atunci cand vine vorba despre servicii web pentru companiile din Salaj si Zalau!

Pachetele promotionale de realizare website Salajce au un termen de executie de doar 5 zile lucratoare, cu grafica personalizata profesional vin in intampinarea celor mai exigente nevoi. Alege sa lucrezi cu Dianys Holding si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Zalau si Salaj.

Pachete profesionale de realizare site web in Zalau si Salaj

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare WebSite Web Salajeste extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare website Zalau, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SERVICII WEB DE CREARE SITE SALAJ

 • design Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
  design responsive
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium .
 • asigurare suport tehnic
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare website Husi GRATUIT
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
 • URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE WEBSITE: 12 luni

Servicii premium de realizare website in Zalau si imprejurimi

Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare website Salaj cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Zalau.

 

Cum pot comanda un pachet de realizare site web in Salaj?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare website, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de realizare website la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei site-ului web
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Zalau sau creare website Salaj, disponibila doar astazi!Realizare Site Web Mehedinti

Ce include pachetul de Realizare Site Web Mehedinti?

Realizare site web Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin, Strehaia, Orsova

realizare site web mehedintiSunteti in cautare de realizare site web pentru Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin, Strehaia, Orsova sau Baia de Arama? Suntem solutia ideala atunci cand vine vorba despre servicii web pentru companiile din Mehedinti sau Drobeta-Turnu Severin.

Pachetele promotionale de realizare website Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin, Strehaia, Orsova sau Baia de Arama ce au un termen de executie de doar 5 zile lucratoare, cu grafica personalizata profesional vin in intampinarea celor mai exigente nevoi. Alege sa lucrezi cu Dianys Holding si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Mehedinti sau Drobeta-Turnu Severin.

Pachete de realizare site web in Mehedinti sau Drobeta-Turnu Severin

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare site Web Mehedinti este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare website Drobeta-Turnu Severin, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SERVICII WEB DE CREARE SITE MEHEDINTI

 • design Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
  design responsive
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium .
 • asigurare suport tehnic
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare website Husi GRATUIT
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
 • URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE WEBSITE: 12 luni

Servicii de realizare website in Mehedinti si imprejurimi

Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare website Mehedinti cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Drobeta-Turnu Severin.

 

Cum pot comanda un pachet de realizare site web in Mehedinti?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare website, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de realizare website la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei site-ului web
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Drobeta-Turnu Severinsau creare website Mehedinti, disponibila doar astazi!Realizare Site Web Maramures

Ce include pachetul de Realizare Site Web Maramures?

Realizare site web Maramures si Baia Mare. Creare site Sighetu Marmatiei

Realizare Site Web Maramures – Creare Site Web Maramures Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Maramures, Baia Mare executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de web design, realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare website Sighetu Marmatiei  este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Web Design , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

This is custom heading element

 • Design grafic personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet Creare Site Web Sighetu Marmatiei.
 • asigurare suport tehnic  (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor – optiune premium Realizare website Maramures.
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare Site Maramures GRATUIT
 • cont Twitter aferent realizare portal stiri
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Realizare website Sighetu Marmatiei
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet Realizare Site Web
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de  Creare Site Sighetu Marmatiei comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare Realizare Site Maramures
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari)

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

PROFESIONALISM IN CREARE SITE MARAMURES & SIGHETU MARMATIEI

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Realizare Site Web Maramures cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Creare website Sighetu Marmatiei cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site stiri online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare site Maramures .

In urma solicitarii pachetului de Web design Maramures prin prisma formularului de solicitare oferta  Creare website Sighetu Marmatiei, veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare portal stiri, echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site stiri online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Realizare Site Web Maramures – Creare Site Web Maramures , ajungand astfel la un succes garantat.

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web Maramures – Creare Site Web Maramures DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

‘O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!’
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

‘Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC creare magazin online a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de partenerii nostri.’
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

‘Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionalaa serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.roRealizare Site Web Ialomita

Ce include pachetul de Realizare Site Web Ialomita?

Realizare site web Ialomita si creare website Slobozia

Realizare Site Web Ialomita - Creare Site Web Ialomita Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare site web Slobozia, Ialomita executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Ialomita – Creare Site Web Ialomita , realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de creare site Slobozia este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare website Ialomita si Slobozia , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SOLICITA OFERTA DE Creare Site Web DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

This is custom heading element

 • design Realizare Site unic
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium
 • asigurare suport tehnic pentru pachetul Realizare Site Web (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor – optiune premium creare website Slobozia .
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare Site GRATUIT
 • cont Twitter aferent realizare portal stiri
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Realizare Site Web
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet Realizare Site
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare Realizare Site 
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

DE CE SA ALEGI SERVICII DE CREARE SITE IALOMITA & SLOBOZIA?

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Realizare Website Ialomita cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare Site luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Creare Site Web Ialomita si Slobozia .

In urma solicitarii pachetului de Realizare Site Ialomita prin prisma formularului de solicitare oferta Creare WebSite Slobozia, veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii web design, echipa tehnica Dianys Holding va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de creare site online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Realizare website , ajungand astfel la un succes garantat.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

‘O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!’
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

‘Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC creare magazin online a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de partenerii nostri.’
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

‘Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionalaa serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.roRealizare Site Web Deva

Ce include pachetul de Realizare Site Web Deva?

Realizare site web Deva. Creare site web Hunedoara. Pret 250 Euro

Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva , realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de Realizare Site Web este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SOLICITA OFERTA DE PRET Site Web Deva DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

CE CONTINE PACHETUL DE DEZVOLTARE WEBSITE DEVA?

 • design Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva .
 • asigurare suport tehnic pentru pachetul Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor – optiune premium Realizare Site Web
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare Site Web Deva
 • cont Twitter
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Realizare Site
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO  (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site webGRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

BENEFICII PENTRU PACHETUL DE CREARE SITE DEVA. HUNEDOARA

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Realizare Site Hunedoara – Creare Site Deva cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Creare Website Hunedoara  cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site stiri online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva .

In urma solicitarii pachetului de Realizare Site Web Hunedoara prin prisma formularului de solicitare oferta Realizare Website Deva , veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare portal stiri, echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site stiri online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva , ajungand astfel la un succes garantat.

Solicitati CHIAR ACUM oferta de Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de realizare site web.

Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web Deva – Creare Site Web Deva DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

‘O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!’
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

‘Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC creare magazin online a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de partenerii nostri.’
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

‘Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionalaa serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

1 2
APEL
WHATSAPP
OFERTA