Cele mai populare platforme de social media din întreaga lume

Articol redactat de: Ioana Stan | Sectiune: Blog | Data: 24/09/2019

Social media a devenit un ingredient nelipsit din viata de zi cu zi, fiind unul dintre principalele moduri in care comunicam intre noi, atat in mod direct (prin mesagerie instanta) cat si indirect (prin imagini, comentarii sau chiar like-uri). Pentru a o pune in perspectiva, populatia globala totala este in prezent 7,7 miliarde. În cadrul acestuia, exista 3.499 miliarde de utilizatori activi de social media.

 
În cadrul companiei noastre, programatorii au dezvoltat sisteme de comunicare compatibile cu orice platforma de social media, fiind oferite in mod gratuit in cadrul pachetelor noastre de realizare site web si creare magazin online.

 
Urmatorul grafic se bazeaza pe o analiza efectuata in intervalul 29 aprilie – 29 mai 2019 si se concentreaza pe o lista tinta de tari si evidentiaza cele mai importante platforme de socializare din fiecare regiune. Pe baza numarului total de actiuni din tara in acest interval de timp, am calculat procentul din care a fost utilizata fiecare platforma.

 
Social Media si realizare site web

 

Conform asteptarilor, gigantii Facebook si Twitter domina peisajul social media in intreaga lume! Acesta este cazul in SUA (nu este ilustrat mai sus) si povestea in multe alte tari. Cu toate acestea, exista mai multe platforme care cresc popularitatea. Iata care sunt cele mai utilizate platforme de social media din fiecare tara in graficul listat in ordine descrescatoare.

China

 • Facebook
 • Twitter
 • WeChat
 • Qzone
 • LinkedIn

Franta

 • Facebook
 • Twitter
 • WhatsApp
 • Pinterest
 • LinkedIn

Germania

 • WhatsApp
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • LinkedIn

Brazilia

 • WhatsApp
 • Facebook
 • Twitter
 • Messenger
 • Pinterest

 

Asadar, in conditiile in care va dorisi sa extindesi prezenta sociala a companiei dumneavoastra sau chiar a brand-ului personal, internetul face ca lumea sa devina un loc mai mic si mai conectat, iar incorporarea mixului potrivit de platforme de social media va poate mari intinderea si va poate ajuta sa va conectasi cu publicul tinta.

Realizare site agentie imobiliara

Experienta realizare site agentie imobiliara

realizare site agentie imobiliara cu doar 200 Euro. Tel. 0758.068.538

Pentru orice comanda de realizare site agentie imobiliara efectuata in aceasta luna VETI PRIMI CADOU UN PACHET DE GAZDUIRE WEB GRATUIT 12 LUNI + UN DOMENIU CU EXTENSIA .RO GRATUIT
realizare site agentie imobiliara

Siguranta unui proiect de realizare site agentie imobiliara reusit

Alegand sa colaborati cu Dianys Enterprises Holdings, beneficiati de intreaga experienta a celor 3 echipe tehnice din dotare, de cunostintele acumulate in intreaga industrie online pana in prezent cat si de dorinta de dezvoltare continua a intregii companii. Fiecare pachet de realizare site agentie imobiliara sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima, astfel reusind sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri.
Prezenta online este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de realizare site agentie imobiliara, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra. Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare site agentie imobiliara la un pret scazut de doar 200 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna), 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de realizare site agentie imobiliara, servicii de realizare site agentie imobiliara sau realizare magazin virtual.
beneficii realizare site web

Optiuni pentru pachetul de realizare site agentie imobiliara

Caracteristici pachet realizare site agentie imobiliara:

.: design site personalizat
.: pagini dinamice nelimitate
.: panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit)
.: design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
.: formular de contact cu trimitere directa pe email + formular de solicitare oferta
.: harta de localizare din satelit (Google Maps)
.: sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
.: inscriere companie in Google Maps (Google Business)
.: CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
.: CAMPANIE EMAIL MARKETING 10.000 E-mail-uri
          » Raport detaliat accesari email-uri
          » Posibilite de adaugare/editare mesaj propriu

.: pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare (NOU!!)
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit) (NOU!!)
.: casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
.: Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet realizare site web.
.: suport tehnic online (email & livechat)
.: Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)

.: Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
.: Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
.: Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site webi
.: Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM (NOU!!)
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site web (NOU!!)
.: cont Twitter
.: Spot Publicitar pe YOUTUBE (format Video) (NOU!!)
.: realizare a unui articol publicitar pe care il vom publica in cele 42 de ziare locale online Stirea din toata tara
.: consultanta pentru strategie realizare site agentie imobiliara
.: standarde si Complezente XHTML / CSS
.: plan servicii SEO: asigurare prezenta pe GOOGLE
.: dezvoltare LOGO in format static si editabil
.: URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
.: Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de realizare site web comandat (direct pe numele beneficiarului) (12 luni) (NOU!!)
.: Pachet gazduire site web pentru pachetul de realizare site web comandat GRATUIT (12 luni) (NOU!!)
.: Furnizare manual de administrare in format Word cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
.: managementul produselor sau a paginilor efectuat de clienti
.: timp de realizare site agentie imobiliara: 4 zile

Beneficiile utilizarii serviciilor noastre de realizare site agentie imobiliara

realizare site agentie imobiliara: Rezultatele respectarii standardelor actuale de realizare site agentie imobiliara sunt site-uri web care se incarca usor, au un aspect consistent in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / realizare site agentie imobiliara cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si realizare site agentie imobiliara luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site agentie imobiliara, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.
Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de realizare site agentie imobiliara. Procesul de realizare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de realizare site agentie imobiliara. Pachetele noastre profesionale de realizare site agentie imobiliara sunt create de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de realizare site agentie imobiliara.

Pasii procesului de realizare site agentie imobiliara

In urma solicitarii pachetului de realizare site agentie imobiliara prin prisma formularului de solicitare oferta realizare site agentie imobiliara, veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site agentie imobiliara, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat. Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra. In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare site agentie imobiliara, echipa tehnica Dianys Media Solutions va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site agentie imobiliara. Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului. In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de realizare site agentie imobiliara, ajungand astfel la un succes garantat.

COMANDA ACUM un serviciu de realizare site agentie imobiliara

Comandati chiar acum un pachet de realizare site agentie imobiliara prin prisma butonului de mai jos si veti beneficia de programul nostru de fidelizare clienti. Fiecare pachet de realizare site agentie imobiliara comandat in aceasta luna, are inclus pe langa pachetul promotional de promovare si optimizare, un pachet de publicare comunicate de presa in cele 43 de ziare ale trustului Stirea. Solicitati CHIAR ACUM oferta de realizare site agentie imobiliara apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de realizare site agentie imobiliara.

realizare site agentie imobiliara – RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

Creare site salon cosmetica

Experienta creare site salon cosmetica

creare site salon cosmetica cu doar 160 Euro. Tel. 0758.068.538

Pentru orice comanda de creare site salon cosmetica efectuata in aceasta luna VETI PRIMI CADOU UN PACHET DE GAZDUIRE WEB GRATUIT 12 LUNI + UN DOMENIU CU EXTENSIA .RO GRATUIT
creare site salon cosmetica

Siguranta unui proiect de creare site salon cosmetica reusit

Alegand sa colaborati cu Dianys Enterprises Holdings, beneficiati de intreaga experienta a celor 3 echipe tehnice din dotare, de cunostintele acumulate in intreaga industrie online pana in prezent cat si de dorinta de dezvoltare continua a intregii companii. Fiecare pachet de creare site salon cosmetica sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima, astfel reusind sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri.
Prezenta online este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de creare site salon cosmetica, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra. Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de creare site salon cosmetica la un pret scazut de doar 160 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna), 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de creare site salon cosmetica, servicii de creare site salon cosmetica sau realizare magazin virtual.
beneficii realizare site web

Optiuni pentru pachetul de creare site salon cosmetica

Caracteristici pachet creare site salon cosmetica:

.: design site personalizat
.: pagini dinamice nelimitate
.: panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit)
.: design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
.: formular de contact cu trimitere directa pe email + formular de solicitare oferta
.: harta de localizare din satelit (Google Maps)
.: sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
.: inscriere companie in Google Maps (Google Business)
.: CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
.: CAMPANIE EMAIL MARKETING 10.000 E-mail-uri
          » Raport detaliat accesari email-uri
          » Posibilite de adaugare/editare mesaj propriu

.: pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare (NOU!!)
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit) (NOU!!)
.: casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
.: Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet realizare site web.
.: suport tehnic online (email & livechat)
.: Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)

.: Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
.: Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
.: Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site webi
.: Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM (NOU!!)
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site web (NOU!!)
.: cont Twitter
.: Spot Publicitar pe YOUTUBE (format Video) (NOU!!)
.: realizare a unui articol publicitar pe care il vom publica in cele 42 de ziare locale online Stirea din toata tara
.: consultanta pentru strategie creare site salon cosmetica
.: standarde si Complezente XHTML / CSS
.: plan servicii SEO: asigurare prezenta pe GOOGLE
.: dezvoltare LOGO in format static si editabil
.: URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
.: Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de realizare site web comandat (direct pe numele beneficiarului) (12 luni) (NOU!!)
.: Pachet gazduire site web pentru pachetul de realizare site web comandat GRATUIT (12 luni) (NOU!!)
.: Furnizare manual de administrare in format Word cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
.: managementul produselor sau a paginilor efectuat de clienti
.: timp de creare site salon cosmetica: 4 zile

Beneficiile utilizarii serviciilor noastre de creare site salon cosmetica

creare site salon cosmetica: Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare site salon cosmetica sunt site-uri web care se incarca usor, au un aspect consistent in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / creare site salon cosmetica cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si creare site salon cosmetica luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de creare site salon cosmetica, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.
Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site salon cosmetica. Procesul de realizare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site salon cosmetica. Pachetele noastre profesionale de creare site salon cosmetica sunt create de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de creare site salon cosmetica.

Pasii procesului de creare site salon cosmetica

In urma solicitarii pachetului de creare site salon cosmetica prin prisma formularului de solicitare oferta creare site salon cosmetica, veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de creare site salon cosmetica, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat. Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra. In urma semnarii contractului de prestari servicii creare site salon cosmetica, echipa tehnica Dianys Media Solutions va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de creare site salon cosmetica. Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului. In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de creare site salon cosmetica, ajungand astfel la un succes garantat.

COMANDA ACUM un serviciu de creare site salon cosmetica

Comandati chiar acum un pachet de creare site salon cosmetica prin prisma butonului de mai jos si veti beneficia de programul nostru de fidelizare clienti. Fiecare pachet de creare site salon cosmetica comandat in aceasta luna, are inclus pe langa pachetul promotional de promovare si optimizare, un pachet de publicare comunicate de presa in cele 43 de ziare ale trustului Stirea. Solicitati CHIAR ACUM oferta de creare site salon cosmetica apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de creare site salon cosmetica.

creare site salon cosmetica – RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

Creare site electrician

Experienta creare site electrician

creare site electrician cu doar 160 Euro. Tel. 0758.068.538

Pentru orice comanda de creare site electrician efectuata in aceasta luna VETI PRIMI CADOU UN PACHET DE GAZDUIRE WEB GRATUIT 12 LUNI + UN DOMENIU CU EXTENSIA .RO GRATUIT
creare site electrician

Siguranta unui proiect de creare site electrician reusit

Alegand sa colaborati cu Dianys Enterprises Holdings, beneficiati de intreaga experienta a celor 3 echipe tehnice din dotare, de cunostintele acumulate in intreaga industrie online pana in prezent cat si de dorinta de dezvoltare continua a intregii companii. Fiecare pachet de creare site electrician sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima, astfel reusind sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri.
Prezenta online este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de creare site electrician, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra. Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de creare site electrician la un pret scazut de doar 160 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna), 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de creare site electrician, servicii de creare site electrician sau realizare magazin virtual.
beneficii realizare site web

Optiuni pentru pachetul de creare site electrician

Caracteristici pachet creare site electrician:

.: design site personalizat
.: pagini dinamice nelimitate
.: panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit)
.: design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
.: formular de contact cu trimitere directa pe email + formular de solicitare oferta
.: harta de localizare din satelit (Google Maps)
.: sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
.: inscriere companie in Google Maps (Google Business)
.: CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
.: CAMPANIE EMAIL MARKETING 10.000 E-mail-uri
          » Raport detaliat accesari email-uri
          » Posibilite de adaugare/editare mesaj propriu

.: pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare (NOU!!)
.: Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni (gratuit) (NOU!!)
.: casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
.: Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet realizare site web.
.: suport tehnic online (email & livechat)
.: Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)

.: Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
.: Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
.: Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site webi
.: Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM (NOU!!)
.: Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet realizare site web (NOU!!)
.: cont Twitter
.: Spot Publicitar pe YOUTUBE (format Video) (NOU!!)
.: realizare a unui articol publicitar pe care il vom publica in cele 42 de ziare locale online Stirea din toata tara
.: consultanta pentru strategie creare site electrician
.: standarde si Complezente XHTML / CSS
.: plan servicii SEO: asigurare prezenta pe GOOGLE
.: dezvoltare LOGO in format static si editabil
.: URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
.: Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de realizare site web comandat (direct pe numele beneficiarului) (12 luni) (NOU!!)
.: Pachet gazduire site web pentru pachetul de realizare site web comandat GRATUIT (12 luni) (NOU!!)
.: Furnizare manual de administrare in format Word cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
.: managementul produselor sau a paginilor efectuat de clienti
.: timp de creare site electrician: 4 zile

Beneficiile utilizarii serviciilor noastre de creare site electrician

creare site electrician: Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare site electrician sunt site-uri web care se incarca usor, au un aspect consistent in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / creare site electrician cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si creare site electrician luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de creare site electrician, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.
Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site electrician. Procesul de realizare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site electrician. Pachetele noastre profesionale de creare site electrician sunt create de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de creare site electrician.

Pasii procesului de creare site electrician

In urma solicitarii pachetului de creare site electrician prin prisma formularului de solicitare oferta creare site electrician, veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de creare site electrician, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat. Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra. In urma semnarii contractului de prestari servicii creare site electrician, echipa tehnica Dianys Media Solutions va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de creare site electrician. Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului. In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de creare site electrician, ajungand astfel la un succes garantat.

COMANDA ACUM un serviciu de creare site electrician

Comandati chiar acum un pachet de creare site electrician prin prisma butonului de mai jos si veti beneficia de programul nostru de fidelizare clienti. Fiecare pachet de creare site electrician comandat in aceasta luna, are inclus pe langa pachetul promotional de promovare si optimizare, un pachet de publicare comunicate de presa in cele 43 de ziare ale trustului Stirea. Solicitati CHIAR ACUM oferta de creare site electrician apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de creare site electrician.

creare site electrician – RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

Fidelizarea clientilor in mediul online prin prisma unui site web

Articol redactat de: Ioana Stan | Sectiune: Blog | Data: 24/07/2019

Punerea la punct a unei strategii de fidelizare in mediul online impune o orientare centrata exclusiv pe client. La ce trebuie sa ne asteptam? La beneficii economice, la o crestere a capitalului de simpatie, la o relatie mai lunga si implicit mai profitabila cu clientii?

DE CE SA DERULATI O STRATEGIE DE FIDELIZARE A CLIENTILOR?

Pentru a va dezvolta prezenta in mediul online, trebuie desigur sa recrutati in permanenta noi clienti prin diverse actiuni de prospectare. Notiunea de fidelizare pentru dezvoltarea capitalului de clienti intervine dupa ce acesti noi clienti devin constanti in achizitionarea produselor / serviciilor oferite de compania dumneavoastra.

 

S-a dovedit ca este considerabil mai avantajoasa (de pana la 5 ori mai ieftina) pastrarea unui client decat recrutarea altuia nou. Daca firmele trebuie sa continue sa isi extinda clientela, acestea trebuie, de asemenea, sa incerce sa isi pastreze clientii pe care deja ii detin in portofoliu. Ratiunile care explica necesitatea punerii in aplicare a unei politici de fidelizare sunt multiple, dupa cum urmeaza:

 • Dezvoltarea cifrei de afaceri pe baza clientilor. Intr-adevar tehnicile de fidelizare vor cauta fie sa creasca frecventa cumparaturilor (numar de vizite pentru un magazin online) sau cresterea conversiei in cazul prestatorilor de servicii, monitorizand cu unelte online puse la dispozitie de Google, rata conversiei
 • Ameliorarea perceperii, imaginii firmei proprii. Unele programe se afla mai poternic ancorate pe un teren relational si vizeaza sa ocupe notiuni ca preferinta, rata notorietatii, satisfactia globala. Obiectivul este astfel de a determina clientul sa aiba o atitudine pozitiva fata de marca sau firma.
 • Marirea numarului de bariere la plecare. In alti termeni, aceasta inseamna sa va descurajati clientii sa se indrepte spre concurenta. Intr-adevar, un client care a investit intr-o de acomodare cu o firma se va lovi de o bariera psihologica si practica atunci cand se va gandi sa se adreseze unei firme concurente.

PARTICULARIATI ALE FIDELIZARII ONLINE

Personalizarea (sau Customization) este capacitatea unui site web de a recunoaste un client si de a-i propune produse, servicii si un parcurs de cumparare individualizat. Cu ajutorul unor cookie-uri, un client al unui site web comercial poate fi recunoscut si i se pot propune produse personalizate in functie de istoricul cumparaturilor sale sau chiar in functie de cautarile efectuate in prealabil in cadrul motoarelor de cautare (manifestand interes astfel fata de un anumit profil de produse sau servicii dupa caz). Aceasta personalizare poate evolua in functie de diferitele momente ale relatiei dintre firma si client. Compania poate astfel merge pana la a dezvolta un spatiu de vanzare specific si personalizat determinand astfel cresterea ratei conversiei. Aceasta tehnica de personalizare impune cooperarea permanenta cu o companie de realizare site web care va permite personalizarea spatiului destinat clientului in functie de anumite criterii specifice.

Mai mult decat atat, facilitand confortul cumpararii produselor, cresc in mod considerabil sansele unei reachizitii, in special dezvoltand o anumita forma de “educare” a consumatorului, propunandu-i un parcurs personalizat, insotit de sfaturi si de spatii rezervate, limitand astfel dorinta de descoperire a unor alternative posibile la concurenta.

Contact interactivity sau interactivitatea se refera la disponibilitatea si eficacitatea suporturilor de asistenta pe un site web, precum si la usurinta comunicarii dintre client si site. Interactivitatea permiteun proces de cautare in care se localizeaza rapid produsele si serviciile dorite pe website, reducand efortul de memorare al consumatorului. Desigur, motoarele de cautare interne ale unui site web simplifica in mod considerabil localizarea unui produs specific. In comparatie cu un magazin traditional, in cadrul unui site web sau dupa caz a unui magazin online se faciliteaza furnizarea unei game mult mai vaste de categorii de produse cat si o mare diversitate a produselor. Un magazin fizic este constrans de suprafata de stocare de care dispune in timp ce un magazin online nu are astfel de limite. In schimb proprietarii magazinelor online pot realiza intelegeri cu alti furnizori virtuali pentru a le oferi consumatorilor mai multe optiuni (drop shipping).

DE RETINUT:

 • A recruta clienti este important dar a-i pastra este si mai important
 • Lansarea unui program de fidelizare este cu adevarat o strategie. Aceasta strategie nu este o tactica ci angajeaza intreprinderea intr-o relatie durabila cu cei mai buni clienti ai sai
 • O strategie de fidelizare online poate avea componente ofensive si defensive (Ex. Urmarind sa maresc suma cheltuita de clientii mei, sunt ofensiv; incurajandu-le obisnuintele si confortul cumpararii, sunt defensiv)
 • Clientii nu se aseamana intre ei. In fidelizarea online va veti interesa cu prioritate de clientii cei mai buni
 • Fidelizarea online are caracteristici proprii, in special prin faptul ca Internetul este un canal personalizat si interactiv care va pune la dispozitie unelte gratuite ce au ca destinatie cunoasterea potentialului client in detaliu (date demografice, studii, varsta, etc)

Realizare site web:

ULTIMELE PROIECTE DE REALIZARE SITE WEB

OFERTA LIMITATA! REALIZARE SITE WEB LA DOAR 160 €

- CEL MAI COMPLEX PACHET DE REALIZARE SITE WEB DE PE PIATA -
- Sistem de administrare protejat cu utilizator si parola
- Pagini dinamice nelimitate complet administrabile
- Acces platforma email marketing: 12.000 email-uri
- Pachet SEO BASIC (proceduri optimizare Google)
- Formular de contact rapid + formular oferta
- Sistem de comunicare cu clientii (LIVECHAT)
- Sistem de notificare a oricarei modificari catre GOOGLE
- Antivirus + sistem FIREWALL (securitate proprie)
- Pachet profesional SOCIAL MEDIA (Facebook + Twitter)
- Spot Video YOUTUBE de prezentare a companiei
- Dezvoltare logo (sigla) in format grafic
- Casute de email personalizate
- Implementare galerie foto produse/servicii
- Testare functionalitati pachet realizare site web
- Domeniu web .RO oferit in mod GRATUIT
- Pachet gazduire web oferit in mod GRATUIT
- Garantie pachet realizare site web: 12 luni
- Suport tehnic email: NON-STOP
- Suport tehnic telefonic: Luni - Vineri: 09 - 17
- Suport tehnic LiveHelp: Luni - Vineri: 09 - 17
- Design responsive (adaptabil tableta/telefon mobil)
- Consultanta in abordarea strategiei de marketing online
- Consiliere pentru Google Adwords
- Consiliere pentru campanie publicitara pe Facebook
- Implementare Google Analytics
- Implementare in Webmaster Tools - Google
- Conformitate GDPR
- CADOU: VOUCHER GOOGLE ADWORDS 200LEI*
SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA