Realizare site anunturi

Ce include pachetul de Realizare site anunturi?

realizare site anunturiEsti in cautarea unui pachet de realizare site web de prezentare sau creare website de anunturi? Dianys Holding vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii web de inalta calitate atunci cand vine vorba despre servicii web.

Indiferent ca este vorba despre un simplu website de prezentare sau creare site anunturi, programatorii acorda atentie deosebita detaliilor tehnice.

 

Realizare site web de anunturi online

Dianys Holding ofera servicii de realizare site web de anunturi online pentru mica publicitate. Platforma utilizata de noi (WordPress sau platforma custom) este extrem de usor de administrat, fara a fi nevoie de cunostinte tehnice de programare. In cadrul platformei website-ului se vor putea publica anunturi online extrem de usor si intuitiv. De asemenea in cadrul platformei va exista posibilitatea tehnica de configurare a diverselor tipuri de conturi (pe nivele de acces).

Site-ul web de anunturi va oferi posibilitatea tuturor utilizatorilor de a publica anunturi online cu date de contact, imagini in cadrul galeriei de imagini si descrieri detaliate. Platforma de anunturi online va avea incluse toate functiile si modulele necesare pentru a asigura buna functionare a activitatii.

 

Optiuni pachet realizare site web de anunturi

Platforma de creare site anunturi online are in componenta sa urmatoarele optiuni:

 • Numar nelimitat de anunturi publicate
 • Galerie foto profesionala
 • Posibilitate publicare anunturi sponsorizate (anunturi evidentiate) cu plata online
 • Modul anunturi publicate recent in cadrul website-ului
 • Modul cele mai accesate anunturi din cadrul platformei
 • Anunturi recomandate (anunturi sponsorizate)
 • User management / inregistrare utilizatori
 • Posibilitatea inregistrarii utilizatorilor contracost (pentru anumite pachete de servicii)
 • Design grafic unicat
 • Design responsive (adaptarea automata a design-ului grafic in raport cu fiecare dispozitiv de pe care se acceseaza platforma pentru o afisare optima)
 • Meniu de navigare intuitiv
 • Formular de contact integrat in fiecare anunt (pentru contact direct intre utilizatori)
 • Modul de cautare in cadrul platformei de anunturi
 • Sistem de administrare anunt (expirare anunt, reinnoire anunt, etc)
 • Integrare sistem de tip blog in cadrul website-ului de anunturi unde veti putea publica diverse informatii comerciale sau de orice alta natura
 • Plata online cu cardul. Se ofera posibilitatea de a integra un procesator de plati cu cardul (online)
 • Design grafic pentru logo (furnizare in format JPG)
 • Garantie de functionare a pachetului de realizare site web anunturi de 12 luni incepand de la semnarea contractului de servicii web.
 • Termen de executie a site-ului web: 5 zile lucratoare

 

Cat costa crearea unui site web de anunturi online?

Pretul aferent unui website de anunturi online este de 250 Euro iar termenul de executie este de doar 5 zile lucratoare. In acest pret de 250 euro veti avea inclus si domeniul web cu extensia .ro (De forma www.numewebsite.ro dar si un pachet de gazduire cu o capacitate de stocare de 1GB.

 

Cum pot contracta un pachet de realizare website de anunturi?

Pentru a demara dezvoltarea unui website de anunturi online trebuie sa luati legatura cu noi. Echipa Dianys Holding va pune la dispozitie 3 modalitati de comanda, dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: Va trebui sa ne contactati telefonic la  0758.068.538 urmand sa luati legatura cu unul din consilierii nostri pentru stabilirea detaliilor tehnice
 • Comanda prin email: Redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma veti primi lista informatiilor necesare in vederae demararii executiei site-ului web de anunturi online
 • Comanda prin formularul de solicitare oferta:  Completand formularul de solicitare oferta site web de anunturi prezent pe website-ul nostru veti primi lista informatiilor necesare in vederae demararii executiei site-ului web de anunturi online
Autor: | Data: 23/01/2022 | Blog

Creare site web oriunde in Romania

Ce include pachetul de Creare site web oriunde in Romania?

Creare site web oriunde in Romania: Dianys Holding este o companie cu capital 100% romanesc. Activam pe piata de servicii web inca din 2004 oferind clientilor nostri servicii de creare site web, optimizare SEO si promovare web, administrare website-uri si mentenanta site web. Astfel va oferim o gama larga de servicii web design profesionale indiferent de orasul sau judetul in care va aflati. Dispunem de acoperire atat la nivel national cat si international oferind clientilor nostri un raport calitate-pret excelent pentru serviciile de realizare site si creare magazin online.

Creare site web oriunde in Romania

Din dorinta de a oferi servicii profesionale de creare site web ne-am dezvoltat o retea de colaboratori in toata Romania. In randurile de mai jos va prezentam vom prezenta regiunile in care activam:

 • Transilvania
 • Muntenia
 • Moldova
 • Bucovina
 • Oltenia
 • Dobrogea
 • Banat
 • Crisana
 • Maramures

Realizare site web in regiunea Moldovei si Bucovinei

Echipa Dianys Holding ofera clientilor sai oferte promotionale de realizare site web si creare magazin online. In functie de orasele de resedinta puteti beneficia de reduceri suplimentare la pachetele de creare website si realizare magzin online. Verificati disponibilitatea accesand link-urile de mai jos:

Un website de prezentare poate reprezenta alegerea ideala pentru demararea activitatii comerciale pe care o intreprindeti in mediul online. Acesta are avantajul uneia dintre cele mai accesibile modalitati de lucru și poate capta atenția vizitatorilor, aducându-ți suficiente beneficii, atunci când te afli la început de drum.

Realizare site web in Transilvania

In conditiile in care sunteti interesat sa profitati de vasta experienta a echipei tehnice Dianys dar și de capacitatea unor profesioniști in servicii web va aflati in locul potrivit. Asa cum am amintit mai sus Dianys ofera servicii de realizare site web oriundein Romania, inclusiv in Transilvania. Astfel va invitam sa vizualizati ofertele de servicii web design apasand pe judetul in care va aflati.

Realizare site Transilvania

Creare site web in Muntenia

Preturile competitive pe care le practicam in materie de servicii web (web design si web marketing) ne-a ajutat sa ne remarcam pe piata de profil din Romania. Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de web design premium oferind un raport calitate-pret excelent. Regiunea Muntenia este o zona in care ne desfasuram activitatea cu drag avand clienti extrem de multi atat in Bucuresti si Ilfov cat si in alte judete precum Arges, Prahova, Targoviste, Buzau, Alexandria si altele.

Servicii web in regiunea Muntenia

Creare site in Oltenia

Plaja de preturi practicata de Dianys Holding este extrem de flexibila astfel chiar daca detineti o companie de dimensiuni mici sau o companie de dimensiuni mari, venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii tehnice de realizare site web la preturi competitive in Oltenia

Servicii de web design in Oltenia

Realizare website in Dobrogea

Indiferent ca va doriti servicii de creare site de prezentare, magazin online, optimizare SEO sau promovare online, servicii de marketing – branding sau logo design Dianys Holding reprezinta cea mai potrivita alegere cu certitudine! Oferim servicii web personalizate, adaptate fiecarui buget in parte. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o echipa de peste 19 programatori colaboratori experimentati.

Servicii de web design in Dobrogea

Creare website in Banat & Crisana

Impreuna cu Dianys Holding design afacerea dumneavoastra va trece la urmatorul nivel implementand cele mai noi tehnologii si concepte de web marketing si web design pentru serviciile web de prezentare construind impreuna un pachet impactant, optimizat si eficient!

Servicii de web design in Banat & Crisana

Realizare site web in Maramures

Specialistii nostri in web design sunt orientati in totalitate catre calitate si rezultate, ingrediente esentiale care ne-au ajutat pe parcursul existentei noastre sa avem o crestere rapida si sustenabila.

Servicii de web design in Maramures

Autor: | Data: 12/01/2022 | Blog

Gazduire web ieftina – preturi si oferte

Ce include pachetul de Gazduire web ieftina – preturi si oferte?

Gazduire web ieftina – preturi si oferte

Gazduirea web ieftina, accesibila tuturor buzunarelor este targetul fiecarui antreprenor care isi doreste sa obtina un raport calitate-pret de la compania de web hosting / gazduire web. In cadrul acestui articol analizam piata de gazduire web prin prisma celor mai bune oferte care ne pot asigura o gazduire web ieftina dar stabila. In acest moment sunt nenumarate companii si provideri ce au oferte variate de gazduire web la cele mai mici preturi.

Mai mult


Realizare site primarie si institutii publice

Ce include pachetul de Realizare site primarie si institutii publice?

Realizare site primarie si institutii publice

Realizare site primarieSunteti in cautare de realizare site web pentru primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii publice? Dianys Holding este alegerea ideala! Venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale de creare website pentru orice tip de institutie publica. Acestea pot fi primarie (UAT), scoala, biblioteca, consiliu local sau alte tipuri) oferind un raport calitate-pret excelent.

Echipa noastra va vine in intampinarea dumneavoastra cu o experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor web. Va propunem pachete profesionale de realizare site primarie, consiliu local sau institutie publica la un raport calitate pret avantajos si termene de executie scazute (maxim 5 zile lucratoare).

Optiuni pachet pentru creare site primarii si institutii publice

Ce contine pachetul pentru realizare website primarie sau alte institutii publice? In randul de mai jos va expunem lista optiunilor incluse in pachetul de creare site primarie:

 • design grafic personalizat pentru primarie
 • posibilitate de creare pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare protejat cu utilizator si parola, care permite crearea si modificarea continutului paginilor
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design grafic fully responsive (adaptare automata pentru orice tip de dispozitiv mobil/tableta/laptop)
 • formular de contact cu trimitere directa pe adresa de email a primariei
 • harta de localizare din satelit (Google Maps) + inscriere in Google Maps a Primariei.
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei direct catre numarul de telefon public
 • Integrare Google Analytics pentru analiza trafic
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies)
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor
 • Implementare structura specifica pentru website a unei institutii publice (primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii)
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari pentru pachetul de Realizare Site Web Primarie)

Lucreaza cu noi pentru realizare site primarie!

Inca din faza de proiectare si aplicare pachet realizare site primarie luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Creare site web UAT si consiliu local, creare site primarie conform POCA perfect optimizat din punct de vedere al structurii si al design-ului grafic, cu administrare website inclusa in pret

 De asemenea pe langa realizarea website-ului dedicat pentru institutii publice (UAT – primarie, consiliu local sau alte tipuri de institutii publice) oferin gratuit un pachet de web hosting (gazduire web)  gratuit pe o perioada de un an (12 luni).

Alege serviciile online de creare site web Primarie

Prezenta online prin prisma unui pachet de Realizare Site Web Primarie este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a institutiei publice pe care o reprezentati.

Indiferent ca va aflati in Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Iasi sau Arges, colaborarea va fi una de succes!

Profitati chiar acum de oferta pentru realizare site web primarie la doar 250 Euro!Realizare site web

Ce include pachetul de Realizare site web?

Realizare site web de prezentare

realizare site webSunteti in cautare de realizare site web de prezentare sau creare site web profesional? Va aflati in locul potrivit! Venim in intampinarea tuturor clientilor cu o experienta considerabila de peste 18 ani in mediul online. Ne mandrim cu peste 1580 proiecte de creare website, creare magazin online si creare aplicatii custom finalizate cu succes.

Oferim servicii profesionale de realizare website de prezentare adaptate nevoilor companiei dumneavoastra. Fiecare site web realizat de Dianys Holding este proiectat cu scopul de a vinde. Principalele obiective pe care le urmarim in faza de proiectare sunt:

 • Interfata intuitiva si eficienta pentru clientii afacerii dumneavoastra;
 • Redactarea textelor din interiorul website-ului intr-o maniera cat mai clara si usor de inteles
 • Design grafic cu impact vizual ridicat adaptat fiecarui tip de afacere
 • Arhitectura meniului website-ului usor de utilizat

Fiecare site web de prezentare realizat de compania noastra va dispune de panou de administrare protejat cu utilizator si parola. Prin prisma acestui panou de administrare veti putea interveni asupra informatiilor foto / text din interiorul website-ului. Site-ul web va fi realizat in baza tehnologiilor de ultima generatie cum ar fi JavaScript, MySQL, PHP, HTML5, CSS3, Angular sau React.

 

Ce contine oferta de realizare site web?

Alegand sa beneficiate de actuala oferta de realizare site web de prezentare veti primi urmatoarele optiuni:

 • Design web personalizat specificului activitatii desfasurate
 • Design grafic responsive (capacitate de adaptare a website-ului in functie de tipul dispozitivului cu care este accesat – ex. Telefon, Tableta, Laptop, Computer)
 • Panou de administrare a website-ului securizat cu utilizator si parola de acces in cadrul caruia veti putea efectua urmatoarele operatiuni:
  • Adaugare sau editare articole in cadrul sectiunii blog
  • Adaugare sau editare pagini statice in cadrul website-ului
  • Sistem de administrare utilizatori autorizati in panoul de administrare
  • Sistem de administrare imagini (biblioteca foto)
  • Vizualizare statistici detaliate de accesare
 • Conformitate GDPR – integrare elemente GDPR in cadrul platformei precum avertisment de utilizare cookies, politica de confidentialitate, informare GDPR, definitii cookies
 • Posibilitate de integrare BLOG (la cerere)
 • Integrare sistem de comunicare instant (chat) cu clientii prezenti in cadrul website-ului (WhatsApp, LiveChat sau Facebook Messenger)
 • Integrare sistem de tip slider in cadrul primei pagini aferente site-ului web.
 • Portofoliu imagini / Galerie foto cu proiectele web executate de compania dumneavoastra (la cerere)
 • Formular online de solicitare oferta care va permite potentialilor client sa solicite oferta personalizata de pret in baza completarii campurilor necesare intocmirii acesteia.
 • Inscriere afacere in cadrul Google Maps (Google My Business) si configurarea locatiei Google My Business professional
 • Pachet Social Media Premium: include inregistrarea paginii de Facebook si configurarea acesteia, configurarea paginii de Instagram aferente afacerii dumneavoastra si configurarea unui canal de Youtube in care se va publica videoclipul publicitar efectuat in cadrul ofertei de realizere site web
 • Instalare si configurare certificate de securitate SSL pentru site-ul web comandat, gratuit 12 luni
 • Domeniu web cu extensia .RO gratuit timp de 12 luni (de forma www.numewebsite.ro)
 • Pachet de gazduire website gratuit timp de 12 luni
 • Garantie de buna functionare aferenta website-ului de 12 luni (mentenanta tehnica inclusa)

 

Alte beneficii incluse in oferta de realizare site web

realizare website

 • Buton de apelare rapida integrat in interfata mobila
 • Integrare Google Analytics in vederea monitorizarii statisticilor de accesare
 • Sistem antivirus + sistem firewall pentru securitatea datelor si protectia website-ului
 • Casute de email personalizate de forma iftode@numewebsite.ro
 • Dezvoltare logo in format grafic (JPG)
 • Integrare harta de localizare a adresei punctului de lucru sau a sediului social
 • Formular de contact cu trimitere a mesajului pe adresa de email
 • Formular de solicitare oferta cu trimitere a mesajului pe adresa de email.
 • Optimizare SEO: Asigurare plan indexare site in cadrul motorului de cautare Google Romania

 

Realizare website in doar 5 zile lucratoare

Termenele reprezinta un aspect extreme de important atunci cand ne referim la afaceri. De aceea venim in sprijinul tuturor clientilor care aleg sa beneficieze de oferta de realizare site web prezentata mai sus de un termen de executie scazut. Indiferent ca veti alege un site web de prezentare sau un website profesional (mai complex), termenul de executie va ramane de doar 5 zile lucratoare. Suntem gata sa mobilizam cele doua echipe de programatori colaboratori (formate din 9 programatori fiecare) in vederea realizarii site-ului web contractat.

 

Viteza de incarcare rapida pentru site-ul web

Va invitam sa le oferiti clientilor companiei dumneavoastra o experienta unica inca de la primul impact cu site-ul web. Viteza de incarcare rapida a website-ului poate determina un potential client sa efectueze o comanda mult mai rapid. Principalul motiv care il va determina sa faca acest lucru este aflarea informatiilor de care are nevoie. In conditiile in care un potential client navigheaza in cadrul unui site web care se incarca greoi, acesta va parasi garantat pagina web.

Din acest motiv ne asiguram ca fiecare proiect web dezvoltat de Dianys Holding respecta toate standardele care se impun pentru o prezenta online de succes.

De ce sa alegi Dianys Holding pentru creare site de prezentare ?

Fiecare pachet de creare website de prezentare realizat de Dianys Holding este complet administrabil. In acest sens veti avea control deplin asupra informatiilor existente in cadrul site-ului web, avand posibilitate de editare a materialelor foto/text extrem de intuitiv. Un alt motiv pentru a alege sa lucrati cu noi este oferta de realizare site prezentata mai sus care vine in sprijinul dumneavoastra cu toate optiunile necesare pentru proiectarea, realizarea si lansarea website-ului in mediul online.

De asemenea alegand sa lucrati cu Dianys Holding veti beneficia de intreaga experienta in realizare site web acumulata pe parcursul desfasurarii a 18 ani de activitate atat in Romania cat si in restul lumii.

Intrebari frecvente despre realizare website

Cat costa un site web?

oferta realizare siteOferta de creare site web valabila pana la finalul acestei luni va ofera posibilitatea achizitionarii unui pachet de realizare site complet la doar 250 Euro. Pachetul include toate elementele necesare pentru proiectarea, executia si lansarea unui site web in mediul online.

Cat de repede poate fi realizat un site web?

In medie, un website de prezentare dezvoltat in cadrul departamentului tehnic Dianys Holding, este executat in 5 zile lucratoare. Acest termen poate varia de la caz la caz in functie de complexitatea doleantelor fiecarui client in raport cu pachetul de creare site web contractat.

Ce informatii va trebui sa furnizez pentru viitorul website ?

La demararea dezvoltarii site-ului web vom avea nevoie de anumite informatii in functie de specificul fiecarei activitati, materiale foto / text aferente sectiunilor din cadrul site-ului web si suport pe partea de modificari ulterioare. Restul operatiunilor vor ramane in grija programatorilor nostri !

Ce fel de platforme utilizati in realizarea site-ului ?

Utilizand platforme CMS (Content Management System) reusim sa reducem costurile viitoare pentru dumneavoastra dar totodata sa va oferim si un sistem intuitiv de administrare continut. Pentru website-uri de prezentare utilizam WordPress insa la cererea clientilor putem dezvolta si platforme custom.

Dispuneti de servicii de copywriting ?

Desigur, in cadrul companiei noastre veti gasi tot suportul necesar indiferent de tipul serviciului online pe care il cautati. Redactarea textelor de prezentare a companiei sau a serviciilor/produselor comercializate sunt cuprinse in cadrul ofertei de creare site web prezentate mai sus.

Site-ul web va fi fully responsive ?

Fiecare website dezvoltat de Dianys Holding este adaptabil oricarui tip de dispozitiv indiferent ca este vorba despre un simplu telefon mobil, tableta, laptop, PC sau Smart TV. Astfel afisarea informatiilor prezente in website va fi efectuata intr-o maniera estetica si cu o viteza de incarcare rapida.

Cum demaram realizarea unui site web ?

Demararea unei colaborari pentru realizarea unui site web se va efectua in urma completarii formularului de solicitare oferta creare site web de prezentare sau creare website profesional urmand ca in maxim 20 minute sa fiti contactat de catre consilierul Dianys Holding care va oferi tot suportul necesar.

Ce perioada de garantie primesc in urma realizarii site-ului web?

De regula companiile din mediul online vor oferi o garantie de executie de doar 30 zile. Dianys Holding acorda o garantie premium de 12 luni fiecarui website realizat. Astfel, in cazul aparitiei unei potentiale erori sau daca aveti dificultati in administrarea platformei puteti conta pe echipa noastra

Voi primi un manual de utilizare al site-ului web ?

Desigur! Oferim fiecarui client in parte un manual de utilizare al panoului de administrare aferent site-ului web dezvoltat. Astfel va cunoaste toate functiile panoului de administrare si cum le va putea utiliza mai bine in vederea generarii vanzarilor online prin prisma pachetului de realizare site web contractat.Realizare Site Web Ramnicu Valcea

Ce include pachetul de Realizare Site Web Ramnicu Valcea?

De ce sa alegi DIANYS pentru Realizare Site Web Ramnicu Valcea ?

Realizare Site Web Ramnicu Valcea Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Ramnicu Valcea, Dragasani, Balcesti, Calimanesti, Ocnele Mari, Horezu cu termen de executie in 5 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Dianys Enterprises Holdings si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Creare Site Ramnicu Valcea , realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare Site Web Ramnicu Valcea este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare Site Web Ramnicu Valcea , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare site web la un pret scazut de doar 250 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna), 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de realizare site web, servicii de dezvoltare portal-uri profesionale sau creare magazin online.

SOLICITA OFERTA DE Realizare website DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

This is custom heading element

 • design Realizare Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tableta si laptop/computer)
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium pachet Realizare Site Web .
 • asigurare suport tehnic pentru pachetul Realizare Site Web (remedierea oricarei erori + devirusare)
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client (optional)
 • Montaj video – spot publicitar de prezentare a companiei (maxim 90 secunde) care va fi publicat pe Youtube.
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor – optiune premium Realizare Site Web Ramnicu Valcea .
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare Site Web Ramnicu Valcea GRATUIT
 • cont Twitter aferent realizare portal stiri
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • consultanta pentru strategie Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • implementare blog personalizat pentru postarea noutatilor – la cerere
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
  URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO pentru pachetul de Realizare Site Web comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web pentru pachetul de Realizare Site Ramnicu Valcea GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare Realizare Site Web Ramnicu Valcea
 • GARANTIE: 12 luni (asiguram remedierea oricarei erori sau devirusari pentru pachetul de Realizare Site Web Ramnicu Valcea )

SOLICITA OFERTA DE Realizare Site Web Ramnicu Valcea DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

BENEFICIILE UTILIZARII SERVICIILOR NOASTRE DE Realizare Site Web Ramnicu Valcea

Rezultatele respectarii standardelor actuale de Realizare Site Web Valcea cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Ramnicu Valcea cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website Ramnicu Valcea luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare site stiri online, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Ramnicu Valcea .

In urma solicitarii pachetului de Realizare Site Web Valcea prin prisma formularului de solicitare oferta Creare Site Web Valcea , veti primi consiliere specializata in vederea efectuarii unui proiect de realizare site web, pentru a intelege cu exactitate doleantele si standardele proiectului comandat.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de prestari servicii realizare portal stiri, echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings va incepe procesul de dezvoltare a proiectului dumneavoastra de realizare site stiri online.

Dupa aproximativ doua zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe, in vederea efectuarii unei liste de retusuri aplicabile pe website, astfel reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de Creare Site Web , ajungand astfel la un succes garantat.

Solicitati CHIAR ACUM oferta de Realizare Site Valcea apasand butonul de mai jos, urmand sa primiti informatii suplimentare ale ofertei noastre curente de realizare site web.

Realizare Site Web Ramnicu Valcea RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

SOLICITA OFERTA DE Realizare website Valcea DETALIATA SI MOD DE COLABORARE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

‘O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!’
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

‘Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC creare magazin online a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de partenerii nostri.’
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

‘Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionalaa serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

Realizare Site Web Ramnicu Valcea 200€ executie in 5 zile, cu design web profesional. Panou administrare, domeniu .ro si gazduire pentru


Realizare Site Web Tulcea

Ce include pachetul de Realizare Site Web Tulcea?

Realizare site web Tulcea, Isaccea, Babadag, Macin si Sulina

Realizare site web TulceaSunteti in cautare de realizare site web pentru Tulcea, Babadag, Isaccea, Sulina sau Macin? Suntem solutia ideala atunci cand vine vorba despre servicii web pentru companiile din Tulcea!

Pachetele promotionale de realizare website Tulcea ce au un termen de executie de doar 5 zile lucratoare, cu grafica personalizata profesional vin in intampinarea celor mai exigente nevoi. Alege sa lucrezi cu Dianys Holding si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Tulcea, Isaccea, Sulina, realizare site web prezentare sau creare magazin online.

Pachete profesionale de realizare site web in Tulcea

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare WebSite Web Tulcea este extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare website Tulcea, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SERVICII WEB DE CREARE SITE TULCEA

 • design Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
  design responsive
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium .
 • asigurare suport tehnic
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare website Husi GRATUIT
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
 • URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE WEBSITE: 12 luni

Servicii premium de realizare website in Tulcea si imprejurimi

Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare website Tulcea cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Tulcea.

 

Cum pot comanda un pachet de realizare site web in Tulcea?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare website, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de magazin online la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei magazinului online
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Tulcea sau creare website Sulina, disponibila doar astazi!Realizare Site Web Sibiu si Medias

Ce include pachetul de Realizare Site Web Sibiu si Medias?

Realizare Site Web Sibiu sau Creare Website Medias

realizare site web SibiuSunteti in cautarea unei colaborari pentru realizare site web Sibiu sau creare website Medias? Dianys Holding este partenerul ideal! Oferim servicii de web design si web development de inalta calitate la preturi accesibile. Punem in slujba clientilor nostri intreaga experienta acumulata inca din 2004 pana in prezent, oferind servicii de realizare website profesionale cu termene de executie scazute.

Oferim fiecarui client cele mai potrivite solutii de web design competitive pentru serviciile de realizare site de prezentare dar si realizare website complet administrabile si multe alte servicii web precum:

PRETURI REALIZARE SITE WEB SIBIU

Care este pretul pentru realizarea unui website de prezentare in Sibiu sau Medias? Inca de la conceperea unui pachet de realizare site web am integrat toate optiunile necesare pentru o prezenta bine conturata a companiei beneficiarului in mediul online. Astfel am adaugat optiunile necesare pentru a oferi o solutie „la cheie”. 

Pretul pentru un pachet complet de realizare site web de prezentare (full options) in Sibiu sau Medias este de doar 250 Euro (promotie activa in cursul acestei luni). Termenul de executie aferent pachetului de creare site este de doar 5 zile lucratoare.

Optiunile aferente pachetului de creare website sunt urmatoarele:

 • Design grafic adaptat in functie de cerintele clientului (fully responsive)
 • consola de administrare securizata cu user si parola prin prisma caruia veti putea efectua modificari in cadrul website-ului
 • numar nelimitat de pagini adaugate in cadrul site-ului de prezentare
 • galerie foto premium
 •  logo design in format grafic JPG (static)
 • Operatiune indexare in motorul de cautare Google Romania
 • Integrare optiune CHAT in cadrul website-ului in vederea comunicarii instant cu clientii (LiveChat, Facebook Messenger sau WhatsApp)
 • Inregistrarea locatiei in Google My Business / Google Maps
 • Formular de solicitare oferta si formular de contact
 • Integrare optiuni GDPR (avertisment cookies, politica cookies, politica de confidentialitate)
 • La cerere demaram integrarea optiunii de traducere automata a website-ului in orice limba internationala
 • Garantie pachet realizare site oferita gratuit timp de 12 luni
 • Termen de executie site: 5 zile

CE ZONE DIN SIBIU SI MEDIAS ACOPERIM CU SERVICIUL DE REALIZARE WEBSITE?

Indiferent de locatia afacerii dumneavoastra, Dianys Holding vine cu solutii profesionale pentru promovarea cat mai eficienta in mediul online! Asadar daca va aflati in Judetul Sibiu sau Medias (Agnita, Miercurea Sibiului, Avrig, Cisnadie, Ocna Sibiului, Copsa Mica, Talmaciu, Dumbraveni sau Saliste) suntem pregatiti sa avem o colaborare de succes alaturi de compania dumneavoastra!

Experienta considerabila acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii de web design (creare website / creare magazine online sau a portalurilor web) ne ofera posibilitatea de a oferi servicii web de cea mai inalta calitate.

Compania noastra ofera servicii de creare website si realizare magazin online in toata Romania, indiferent de locatia in care va aflati (Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti sau Ilfov), avand colaborari in intreaga Europa.

CUM POT COMANDA  PACHETUL DE CREARE SITE DE PREZENTARE SIBIU?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare site web sau realizare website Sibiu sau realizare magazin online Medias, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de site web de prezentare la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei website-ului de prezentare
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Medias sau creare magazin virtual Sibiu, disponibila doar astazi!Realizare Site Web Salaj

Ce include pachetul de Realizare Site Web Salaj?

Realizare site web Salaj, Zalau, Simleul Silvanei, Jibou, Crasna, Cehu Silvanei

Realizare site web SalajSunteti in cautare de realizare site web pentru Salaj, Zalau, Simleul Silvanei, Jibou, Crasna, Cehu Silvanei? Suntem solutia ideala atunci cand vine vorba despre servicii web pentru companiile din Salaj si Zalau!

Pachetele promotionale de realizare website Salajce au un termen de executie de doar 5 zile lucratoare, cu grafica personalizata profesional vin in intampinarea celor mai exigente nevoi. Alege sa lucrezi cu Dianys Holding si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii web design la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana. Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii de Realizare Site Web Zalau si Salaj.

Pachete profesionale de realizare site web in Zalau si Salaj

Prezenta online prin prisma unui pachet de Creare WebSite Web Salajeste extrem de vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Creare website Zalau, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

SERVICII WEB DE CREARE SITE SALAJ

 • design Site Web personalizat
 • pagini dinamice nelimitate
 • panou de administrare securizat cu utilizator si parola, ce permite crearea si modificarea paginilor web.
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
  design responsive
 • formular de contact cu trimitere directa pe email +
 • formular de solicitare oferta
 • harta de localizare din satelit (Google Maps)
 • sitemap XML destinat motorului de cautare GOOGLE
 • inscriere companie in Google Maps (Google Business)
 • CUPON VALORIC DE PUBLICITATE GOOGLE ADWORDS: 200 RON*
 • pachet standard 2500 link-uri [campanie link building] pentru promovare
 • Instalare si configurare certificat SSL cu valabilitate de 12 luni GRATUIT
 • casute de e-mail personalizate (ex. contact@denumiresite.ro / office@denumiresite.ro)
 • Slider imagini – imagini de impact integrate in cadrul primei pagini – optiune premium .
 • asigurare suport tehnic
 • Integrare galerie foto profesionala si prelucrearea fotografiilor furnizate de client
 • Antivirus + sistem FIREWALL (sistem de securitate propriu)
 • Integrare buton “APELARE RAPIDA” ce permite utilizatorilor apelarea printr-o simpla atingere a pictogramei
 • Integrare LIKEBOX Facebook ce permite utilizatorilor sa se aboneze noutatilor
 • Inregistrare si configurare pagina de Facebook (Business) – optiune PREMIUM GRATUIT
 • Integrare Google Analytics pentru analizarea traficului – optiune PREMIUM pachet Realizare website Husi GRATUIT
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) GRATUIT
 • standarde si Complezente XHTML / CSS pachet
 • plan servicii SEO: asigurare indexare pe GOOGLE pentru pachetul de creare site stiri.
 • dezvoltare LOGO in format static si editabil
 • URL rewrite – formatare url conform standardelor SEO
 • Inregistrare DOMENIU .RO comandat (direct pe numele beneficiarului) GRATUIT 12 LUNI
 • Pachet gazduire site web GRATUIT GRATUIT 12 LUNI
 • Furnizare manual de administrare cu instructiuni de utilizare a consolei de administrare
 • GARANTIE WEBSITE: 12 luni

Servicii premium de realizare website in Zalau si imprejurimi

Rezultatele respectarii standardelor actuale de creare website Salaj cu o incarcare rapida, un aspect consistent atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al continutului foto/text in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / Realizare Site Web cu relativa usurinta.

Inca din faza de proiectare si Realizare website luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul acestui proiect de creare site web. Pachetele noastre profesionale de realizare site stiri sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de Realizare Site Web Zalau.

 

Cum pot comanda un pachet de realizare site web in Salaj?

Daca doriti sa efectuati o comanda pentru oferta noastra de creare website, va punem la dispozitie 3 variante dupa cum urmeaza:

 • Comanda telefonica: un consilier va sta la dispozitie pentru a prelua comanda telefonica de realizare website la numarul de telefon 0758.068.538 unde veti primi toate indicatiile si informatiile necesare demararii executiei proiectului web
 • Comanda pe email: redactand un email la adresa office@dianysmedia.com cu o comanda ferma, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie din partea consultantilor de vanzari aferenti departametului comercial pentru demararea executiei site-ului web
 • Prin intermediul formularului de solicitare oferta. Aici veti putea completa toate aspectele tehnice referitoare la viitorul proiect urmand sa fiti contactat de unul din operatorii Dianys.

Nu rata oferta de realizare site web Zalau sau creare website Salaj, disponibila doar astazi!

Autor: | Data: 27/06/2021 | Blog

Cum sa faci bani online de acasa in 2022?

Ce include pachetul de Cum sa faci bani online de acasa in 2022??

Cum sa faci bani online de acasa in 2022?

Cum sa faci bani online de acasa in 2022?Afacerile se muta in mediul online. De aceea primim tot mai multe intrebari din partea partenerilor si a clientilor nostri cu referire la subiectul „Cum sa faci bani online de acasa in 2022?”. In cadrul acestui articol vom analiza 5 modalitati prin care vom incerca sa raspundem intrebarii primite in mod frecvent: „Cum sa faci bani online de acasa in 2022”

Mai mult


Creare Magazin Online Cluj

Ce include pachetul de Creare Magazin Online Cluj?

Creare magazin online Cluj, Dej, Turda si Gherla

Creare magazin online ClujSunteti in cautare de servicii de creare magazin online in Cluj, Turda, Dej sau Gherla? Dianys Holding este cea mai potrivita alegere pentru crearea magazinul online aferent afacerii dumneavoastra! Va oferim un pachet complet de servicii realizare magazin online Cluj, Dej sau Turda la pretul promotional de doar 290 Euro!

Indiferent ca sunteti din Cluj-Napoca sau va aflati in orasele Dej, Turda, Gherla sau Huedin, Dianys Group vine in intampinarea clientilor cu solutii premium de e-commerce la preturi atractive!

PRETURI PENTRU CREARE MAGAZIN ONLINE CLUJ-NAPOCA, DEJ SI TURDA

Pachetele promotionale special concepute pentru clientii nostri din Cluj vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va o expunere garantata in mediul online si un grad de eficienta ridicat.

Mai mult


Creare Magazin Online Calarasi

Ce include pachetul de Creare Magazin Online Calarasi?

De ce sa alegi DIANYS pentru Creare Magazin Online Calarasi?

Sunteti in cautare de servicii de creare magazin online in Calarasi, Budesti, Oltenita, Lehliu-Gara sau Fundulea? Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o experienta considerabila acumulata inca din 2004 si un numar considerabil de peste 1780 proiecte de creare website, Creare Magazin Online Calarasi – Realizare Magazin Online, aplicatii web personalizate si portaluri custom finalizate cu succes. Va oferim solutii complete de Creare Magazin Online Calarasi – Realizare Magazin Online la cheie oferind cele mai inalte standarde de calitate existente pe piata, utilizand tehnologii de ultima generatie cum ar fi HTML5, CSS3, PHP, MySQL si Javascript.

Mai mult


Creare Magazin Online Constanta

Ce include pachetul de Creare Magazin Online Constanta?

Creare magazin online Constanta, Ovidiu, Harsova, Navodari si Mangalia

Creare magazin online ConstantaSunteti in cautare de servicii de creare magazin online in Constanta, Ovidiu, Harsova, Navodari si Mangalia? Dianys Holding este cea mai potrivita alegere pentru crearea magazinul online aferent afacerii dumneavoastra! Va oferim un pachet complet de servicii realizare magazin online Constanta, Ovidiu, Harsova, Navodari si Mangalia la pretul promotional de doar 290 Euro!

Indiferent ca sunteti din Constanta sau va aflati in orasele Ovidiu, Harsova, Navodari si Mangalia, Dianys Group vine in intampinarea clientilor cu solutii premium de e-commerce la preturi atractive!

PRETURI PENTRU CREARE MAGAZIN ONLINE Constanta, Medgidia, Mangalia

Mai mult


Creare Magazin Online Covasna

Ce include pachetul de Creare Magazin Online Covasna?

De ce sa alegi DIANYS pentru Creare Magazin Online Covasna – Realizare Magazin Online?

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o experienta considerabila de peste 15 ani si un numar considerabil de peste 1420 proiecte de creare website, Creare Magazin Online Covasna – Realizare Magazin Online, aplicatii web personalizate si portaluri custom finalizate cu succes. Va oferim solutii complete de realizare magazin virtual la cheie oferind cele mai inalte standarde de calitate existente pe piata, utilizand tehnologii de ultima generatie cum ar fi HTML5, CSS3, PHP, MySQL si Javascript.

Mai mult
1 2
APEL
WHATSAPP
OFERTA