DIANYS ENTERPRISES HOLDINGS – REALIZARE SITE WEB

Excelenta se dezvolta prin valori, oameni si idei care constribuie la evolutia unei companii. Astfel a luat fiinta Dianys Enterprises Holdings. Dezvoltat la initiativa domnului Ciobanu Dan Ionut, compania opereaza in prezent in toata Europa, avand colaboratori directi in Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), Paris (Franta), Doha (Qatar), Londra (Anglia) si Trento (Italia), sediul central al holdingului fiind localizat in Iasi (Romania).

Grupul de firme Dianys activeaza in urmatoarele sectoare principale: web marketing, web development (creare site sau realizare magazin virtual ), branding si consultanta. Pe langa acestea, Dianys Enterprises Holdings desfasoara activitati in domenii conexe, precum consultanta in marketing turistic, marketing bancar si marketing in transporturi.

Indiferent de domeniul de activitate in care isi desfasoara activitatea, echipa Dianys Enterprises Holdings condusa de autor Ioana Stan este recunoscuta pentru seriozitatea, dedicarea, profesionalismul si deschiderea spre nou.

 

VALORI SI MISIUNE

Dianys Enterprises Holdings isi stabileste mereu standarde inalte de excelenta in serviciile furnizate, avand in permanenta intentia de a deveni un model in industriile unde activeaza, impunand noi standarde de calitate si profesionalism, oferind servicii adaptate nevoilor clientilor, cu mult peste masura asteptarilor.

Grupul Dianys dezvolta in permanenta un portofoliu de clienti la nivel international, acoperind o paleta diversificata de servicii din sfera online, puse la dispozitia clientilor cu sportul unei echipe de experti in mediul online si al unui antreprenor roman vizionar si perfectionist – Ciobanu Dan Ionut.

despre realizare site web