realizare site web

DIANYS ENTERPRISES HOLDINGS – REALIZARE SITE WEB

DIANYS ENTERPRISES HOLDINGS este una dintre cele mai mari firme de servicii online la nivel global, cu peste 75 programatori colaboratori prezenți în peste 12 de birouri din 5 de ţări din Europa si Asia.

 

Noi, cei de la DIANYS ENTERPRISES HOLDINGS INC, prin intermediul tuturor colaboratorilor prezenți in Franta (Paris), Italia (Trento), Emiratele Arabe Unite (Abu Dhabi) si Qatar (Doha), ne dorim să dezvoltam o lume bazată in totalitate pe încredere în mediul de business, dezvoltare sustenabilă, inovație și sinergii pentru toți factorii implicați.

 

Perspectivele și serviciile de web development (realizare site web, creare magazin online, creare aplicatii personalizate) dar si de web marketing (promovare web) de inalta calitate pe care le oferim contribuie la construirea încrederii în mediul online. Dezvoltăm lideri remarcabili, care îndeplinesc promisiunea noastră în rândul tuturor clienților și partenerilor noștri.

 

În acest sens, jucăm un rol esențial în construirea unui mediu online cu perspectiva de evolutie continua pentru angajații, clienții și comunitățile noastre.

 

Credem cu tarie că putem avea un impact substantial în toate comunitățile în care ne desfasuram activitatilem concentrându-ne absolut toate eforturile în domenii ale industriei online în care nevoile societății se intersectează cu strategia și cu experiența noastră vasta in mediul online, cu abilitatile și serviciile noastre de inalta calitate pe care le oferim clientilor inca din 2004.

Realizare site web: Inca de la infiintare, ne-am propus sa fim eficienti si sa oferim tuturor clientilor solutia optima de realizare site web, indiferent de nivelul la care acestia se aflau. Astfel, ne prezentam in fata dumneavoastra nu numai ca un dezvoltator de site-uri web. Suntem partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea unei strategii de imagine care sa dea rezultate. Dar inainte de orice, suntem oameni pasionati de ceva. Iar acel ceva se reflecta in fiecare proiect facut pentru tine – realizare site web

Performanta in realizare site web

In spatele firmei Dianys Enterprises Holdings INC se afla o echipa de oameni pasionata de creatie si dezvoltare, tanara si dornica de afirmare. Noi avem capacitatea de a iti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi pana la ora actuala vorbesc de la sine.

Realizare site web – un mod eficient de extindere a afacerii

A iti extinde afacerea pe Internet inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti, in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. Asta deoarece exista un numar foarte mare de firme pe piata care isi ofera serviciile, dar asta nu inseamna ca rezultatul va fi unul de succes. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de site-uri care exista la ora actuala pe Internet. Insa aici intervine Dianys Enterprises Holdings – realizare site web.

realizare site web

ULTIMELE PROIECTE DE REALIZARE SITE WEB

OFERTA LIMITATA! REALIZARE SITE WEB LA DOAR 160 €

- CEL MAI COMPLEX PACHET DE REALIZARE SITE WEB DE PE PIATA -
» Sistem de administrare protejat cu utilizator si parola
» Pagini dinamice nelimitate complet administrabile
» Acces platforma email marketing: 12.000 email-uri
» Pachet SEO BASIC (proceduri optimizare Google)
» Formular de contact rapid + formular oferta
» Sistem de comunicare cu clientii (LIVECHAT)
» Sistem de notificare a oricarei modificari catre GOOGLE
» Antivirus + sistem FIREWALL (securitate proprie)
» Pachet profesional SOCIAL MEDIA (Facebook + Twitter)
» Spot Video YOUTUBE de prezentare a companiei
» Dezvoltare logo (sigla) in format grafic
» Casute de email personalizate
» Implementare galerie foto produse/servicii
» Testare functionalitati pachet realizare site web
» Domeniu web .RO oferit in mod GRATUIT
» Pachet gazduire web oferit in mod GRATUIT
» Garantie pachet realizare site web: 12 luni
» Suport tehnic email: NON-STOP
» Suport tehnic telefonic: Luni - Vineri: 09 - 17
» Suport tehnic LiveHelp: Luni - Vineri: 09 - 17
» Design responsive (adaptabil tableta/telefon mobil)
» Consultanta in abordarea strategiei de marketing online
» Consiliere pentru Google Adwords
» Consiliere pentru campanie publicitara pe Facebook
» Implementare Google Analytics
» Implementare in Webmaster Tools - Google
» Conformitate GDPR
» CADOU: VOUCHER GOOGLE ADWORDS 200LEI*