REALIZARE SITE WEB AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI     CALIFICATIV 10/10

Avocat Robert Amuntencei - realizare site web „O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de creare website si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!”
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei

REALIZARE SITE WEB EXPERT CONTABIL CLAUDIA BALAN     CALIFICATIV 10/10

Claudia Felicia Balan - realizare site web „Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Enterprises Holdings INC pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru noi, iar faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Enterprises Holdings INC a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. In acest context, recomandam cu caldura serviciile de realizare site web, creare magazin online si web marketing furnizate de partenerii nostri.”
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

REALIZARE SITE WEB LEXINDOR S.R.L.     CALIFICATIV 10/10

Insuratelu Doru - realizare site web „Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Enterprises Holdings INC, pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionala a serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Enterprises Holdings INC!”
DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

REALIZARE SITE WEB RESTAURANT CASA GLORIA     CALIFICATIV 10/10

Florentina Gradinaru - realizare site web „Restaurantul Casa Gloria, din Iasi, se bucura de o colaborare de lunga durata (aproximativ din 2011) cu Dianys Enterprises Holdings INC, atat pe latura de web development (realizare site web, administrare intranet, etc.) cat si pe latura de web marketing. In tot acest timp, Dianys Enterprises Holdings a dovedit a fi un partener de incredere, foarte bine calificata in industria online, oferindu-ne de fiecare data mai multe optiuni privind variantele de promovare a restaurantului nostru. De asemenea tin sa multumesc pe aceasta cale echipei tehnice pentru promptitudinea de care a dat dovada pentru fiecare solicitare lansata, indiferent ca era weekend sau poate o ora tarzie. De aceea, managementul restaurantului Casa Gloria, recomanda aceasta companie ca pe un partener demn de incredere.”
FLORENTINA GRADINARU,
General Manager RESTAURANT CASA GLORIA

REALIZARE SITE WEB BETON IMPRIME SYSTEME PARIS     CALIFICATIV 10/10

Ilarian Pirvuletu - realizare site web „Societatea noastra, DARIO BAT S.A.R.L, ce are capital social 100% francez, lucreaza in regim de colaborare cu Dianys Enterprises Holdings INC, incepand cu anul 2009. Serviciile de realizare site web si web marketing furnizate de aceasta societate, satisfac pe deplin exigentele angajatilor nostri, care nu sunt usor de multumit. Seriozitatea, promptitudinea precum si deosebita amabilitate a personalului, disponibil la orice ora din zi si din noapte. Toate aceste aspecte au reusit sa ne convinga de faptul ca Dianys Enterprises Holdings INC este un partener de incredere si de lunga durata atat pe latura de web marketing cat si pe latura de realizare site web. Recomandam cu caldura serviciile partenerului nostru, atat pe latura de realizare site web cat si pe latura de marketing.”
Ilarian Pirvuletu,
General Manager DARIO BAT S.A.R.L. Paris

REALIZARE SITE WEB COMBETON IASI [ANDY TRANS INVEST SRL]     CALIFICATIV 10/10

Adomnicai Antonel - realizare site web „ComBeton Iasi, are deosebita placere sa va recomande cu totala incredere ca si colaborator pe latura de servicii de web marketing si realizare site web, servicii de care am colaborat si noi, inca din anul 2010, si de care suntem pe deplin multumiti. Profesionalismul si promptitudinea echipei tehnice, sunt de neinlocuit pentru noi. Am primit in permanenta raspuns la orice intrebare legata de serviciile de realizare site web sau strategiile de web marketing abordate. Suntem recunoscatori fata de echipa Dianys Enterprises Holdings intrucat statia noastra de betoane este nr. 1 la nivel local, iar acest lucru de datoreaza in mare parte companiei Dianys Enterprises Holdings INC, care a avut un aport consistent asupra evolutiei noastre, inca de la inceputul colaborarii. Va mutlumim si va recomandam cu incredere!”
Adomnicai Antonel,
GENERAL MANAGER ANDY TRANS INVEST SRL
www.beton-iasi.com

REALIZARE SITE WEB ARPA OFFICE CENTER     CALIFICATIV 10/10

„Echipa manageriala ARPA OFFICE CENTER, isi exprima pe deplin multumirea vis a vis de faptul ca am fost intotdeauna satisfacuti pe deplin de serviciile de realizare site web si web marketing prestate de compania Dianys Enterprises Holdings INC. Inca de la inceputurile colaborarii noastre, ne-ati oferit solutii de expunere extrem de eficiente in mediul online, care ne-au propulsat extrem de rapid in topul centrelor de afaceri la nivel local. Astfel, ne bucuram acum de o popularitate ridicata iar nivelul de ocupare a birourilor din cadrul office center-ului nostru, este de 100%. Va multumim pentru eforturile depuse si va recomandam cu maxima incredere tuturor potentialilor clienti!”
Daniel Arnautu,
General Manager ARPA OFFICE CENTER
www.arpaiasi.ro

REALIZARE SITE WEB DESIGN ET IMMO – BELGIA     CALIFICATIV 10/10

Dorel Sergentu - realizare site web „In industria online, distanta nu exista. Totul este la un click distanta. Asta a demonstrat si echipa tehnica Dianys Enterprises Holdings, prin serviciile de web development (realizare site web, realizare platforma de anunturi si realizare sistem de optimizare) si serviciile de web marketing. Am fost extrem de incantati de rezultate, intrucat in Belgia, competitivitatea este extrem de mare, iar standardele sunt extrem de ridicate. Astfel, echipa manageriala DESIGN ET IMMO a fost extrem de incantata de profesionalismul cu care cei de la Dianys Enterprises Holdings au tratat fiecare solicitare in parte. Recomandam cu totala incredere serviciile de realizare site web si web marketing pe care le ofera!”
Sergentu Dorel,
Marketing Manager Design Et Immo

REALIZARE SITE WEB ARPA IMOBILIARE IASI     CALIFICATIV 10/10

„Pe baza strategiilor de imagine si promovare online furnizate de Dianys Enterprises Holdings, am facut primii pasi in afaceri. Inca de la nivel de proiect, am solicitat un consultant din partea companiei Dianys Enterprises Holdings, care ne-a asistat si indrumat fiecare pas facut, construind impreuna ceea ce astazi se numeste ARPA IMOBILIARE. Intotdeauna am apreciat seriozitatea si punctualitatea cu care au tratat fiecare solicitare in parte. Actualmente, intre ARPA IMOBILIARE si Dianys Enterprises Holdings INC nu este doar o relatie bazata pe afaceri (web marketing si realizare site web) ci ne leaga o relatie de prietenie, aceasta valuare stand la baza succesului nostru. Multumim pe aceasta cale echipei Dianys Enterprises Holdings pentru tot efortul depus!”
CATALINA VISINICU,
Director Executiv, Arpa Imobiliare
www.arpaimobiliare.ro