Cine suntem?

Dianys Holding, un jucator important pe piata de realizare site web din Romania, si-a inceput activitatea la 29 aprilie 2004, fiind prima din România care oferea clientilor solutii personalizate cu un raport calitate – pret excelent. Colaborarile din acest domeniu al web marketing-ului si al serviciilor web profesionale (realizare site web, creare magazin online, promovare site web) au fost mereu sub semnul seriozitatii si al profesionalismului, iar website-urile  care sunt dezvoltate in fiecare zi de catre echipele noastre tehnice probeaza acest fapt.

 

Anul 2009 a fost marcat de investitii masive pentru business in dotarea tehnica prin marirea ariei de colaboratori cat si a complexitatii serviciilor oferite. De asemenea ne-am extins punctele de lucru in Romania pentru a raspunde mai prompt cerintelor partenerilor si clientilor  nostri.

 

Pentru o mai buna functionalitate a proiectelor de realizare site web dezvoltate de compania noastra noastra, in 2011 s-a angajat o echipa de experti atenta la detalii si testare functionalitati, care testeaza fiecare functie in parte, facand un raport detaliat catre departamentul tehnic in vederea aplicarii finisajelor  – un serviciu extrem apreciat de clientii nostri ce aleg pachete de realizare site web si creare magazin online.

 

Lansarea Dianys Enterprises Holdings INC in Marea Britanie

In  aprilie 2012 am extins acoperirea companiei noastre pe latura de servicii web in Marea Britanie, avand relatii stranse cu echipe tehnice din Londra, Kent, Northampton, Derby, Bristol, Norwich si Liverpool.

 

Ca urmare a bunelor colaborari cu Marea Britanie, in octombrie 2012, Dianys Media Solutions a lansat propriul punct de lucru sub brand-ul Dianys Media Londo in Londra, Winston House, 2 Dollis Park cu personal 100% romanesc, avand in plan sa deschida si alte puncte de lucru in Aberdeen, Livingston si Edinburgh, proiecte ce vor fi puse in aplicare pe parcursul anului 2013.

 

Lansarea Dianys Enterprises Holdings INC in Franta

In  aprilie 2014, am deschis primul punct de lucru de pe teritoriul Frantei, in Paris, avand in dotare o echipa de 4 specialisti. Adresa punctului de lucru in Paris, Franta este Design d’O, 8 rue Gustave Rouanet, 75 018 Paris, France

 

Lansarea Dianys Enterprises Holdings INC in Emiratele Arabe

In  august 2015, am ales ca piata de desfacere Emiratele Arabe Unite, deschizand un punct de lucru in Abu Dhabi avand adresa 24 (Side A), Floor #8, Gift Collection Building, Hamdan Street, Abu Dhabi, UAE.

Lansarea Dianys Enterprises Holdings INC in Emiratele Arabe

In  ianuarie 2016, vom deschide un punct de lucru in QATAR, DOHA.