Magazin online Shopify: Lansarea unui magazin online pe platforma Preturi magazin online ShopifyShopify este o investitie foarte profitabila la ora actuala. Trendul ascendent de care se bucura in acest moment comertul online este unul pozitiv care poate aduce un aport semnificativ afacerii dumneavoastra indiferent de domeniul in care activati. In ultima perioada, din ce in ce mai multi antreprenori fac tranzitia din mediul fizic in mediul online renuntand la modelul clasic de afacere a comertului cu amanuntul.

De asemenea numarul magazinelor online a crescut semnidifcativ in ultimii 10 ani.

De ce aleg antreprenorii magazine online in detrimentul celor clasice?

Una dintre cele mai profitabile investitii in momentul de fata este un magazin online. Un magazin online poate rula pe diverse platforme, cum ar fi: Shopify, Prestashop, WooCommerce, OpenCart, CS Cart, etc. Datorita trendurilor actuale dar si a modelelor comportamentale formate de situatia pandemica a anilor precedenti afacerile online au un succes mult mai mare. Consumatorul doreste sa depuna cat mai putin efort, iar cumparaturile efectuate in mediul online sunt solutia. Pentru a obtine succesul vizat platforma dumneavoastra de comert online / magazin online trebuie sa satisfaca fiecare doleanta a consumatorului. Din acest motiv este foarte important sa alegem platforma de comert online pe care va rula magazinul online.

De ce sa alegeti un magazin online Shopify?

Shopify este o platforma inovativa in ceea ce priveste variantele de platforme de comert online disponibile pe piata la nivel mondial. Prin prisma acestei platforme veti putea avea acces la o sumedenie de module (addons). Acestea va permit dezvoltarea magazinului online in mod personalizat in functie de nevoile afacerii dumneavoastra. Platforma Shopify este o platforma Software as a service (SAAS). Diferenta princpala intre un magazin online Shopify si o alta platforma OpenSource este interfata intuitiva si prietenoasa. De asemenea o alta diferenta o reprezinta functiile multiple pe care cei de la Shopify le-au pus la dispozitia utilizatorilor. Prin prisma functiilor disponibile veti putea dezvolta eficient si rapid magazinul online pentru ca afacerea dumneavoastra sa atinga succesul online intr-un timp cat mai scurt.

Preturi magazin online Shopify

Pret magazin online Shopify: Pretul pe care va trebui sa il achitati lunar catre Shopify pentru a beneficia de toate aceste optiuni si acces in cadrul platformei este de doar 29$. In functie de diverse optiuni pe care intentionati sa le activati pretul abonamentului poate fi influentat.

Preturi realizare magazin online Shopify

Suplimentar fata de abonamentul lunar pentru a beneficia de acces in platforma magazinului online Shopify va trebui sa angajati un programator sau o firma dedicata pentru aceste servicii. In acest sens va trebui achitata contravaloarea pachetului de creare magazin online specifica fiecarei companii. Pretul aferent pachetului de creare magazin online Shopify perceput de compania noastra este:

  • pret creare magazin online Shopify: 399 Euro
  • Termen de executie magazin online: 5 zile lucratoare.

Daca sunteti in cautarea unei echipe de programatori disponibile pentru creare magazin online Shopify la preturi convenabile atunci ne puteti contacta de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 17:00 pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra Shopify!