8 beneficii ale unui magazin online cu WooCommerce (WordPress)

magazin online cu WooCommerceIn cazul in care intentionati sa demarati o afacere online pe latura de comert online, platforma WordPress reprezinta o solutie extrem de accesibila si potrivita pentru aceasta etapa. Platforma WordPress prin intermediul modulului WooCommerce va ofera o paleta larga de optiuni dedicate activitatii de comert online, transformand orice site de prezentare intr-un magazin online bine structurat, cu functii bine gandite. Utilizand modulul WooCommerce in cadrul platformei WordPress veti putea oferi clientilor dumneavoastra intregul ecosistem al unui magazin online intr-o maniera simplificata si intuitiva.

Cea mai buna dovada a beneficiilor multiple o reprezinta milioanele de utilizatori, proprietari de magazine online din intreaga lume, care au ales sa utilizeze modulul WooCommerce pentru propriul magazin online prin WordPress.

Dovadă pentru multiplele sale beneficii sunt milioanele de utilizatori din întreaga lume. De ce este atât de apreciat un magazin online construit cu WordPress?

Care sunt avantajele unui magazin online prin WooCommerce bazat pe WrodPress?

 1. Flexibilitatea administrarii magazinului online: WordPress este o platforma extrem de flexibila si intuitiva. Avantajele dezvoltarii unui magazin online prin WooCommerce in cadrul unei platforme WordPress sunt multiple. Adaptabilitatea este primul avantaj. Aveti posibilitatea editarii oricarei informatii, administrarea categoriilor si a subcategoriilor aferente magazinului online, incarcarea imaginilor si a materialelor foto/text cu usurinta gratie editorului text performant si multe alte beneficii care aduc un aport substantial magazinului online.
 2. Magazin online usor de scalat: Daca abordezi strategia pasilor mici dar siguri, WooCommerce prin WordPress va poate ajuta sa va dezvoltati exponential magazinul online. Produsele pot fi adaugate manual extrem de usor introducand informatii dupa cum urmeaza:
  • imagini – galerie foto profesionala
  • caracteristici – sistem de atribute (ex. culoare: rosu, verde, negru)
  • descriere detaliata si descriere scurta
  • pret (pret redus, pret fara reducere)
  • stoc (disponibilitate stoc)
 3. Posibilitatea atasarii de un website de prezentare dezvoltat cu WordPress. In conditiile in care detineti deja un website de prezentare realizat cu WordPress si intentionati sa comercializati produse online, un magazin online bazat pe WooCommerce este solutia ideala. Aveti posibilitatea de a comercializa produse fizice sau produse digitale in functie de specificul afacerii pe care o intreprindeti, pastrand conceptul website-ului de prezentare existent.
 4. Popularitatea platformei WordPress. Unul din aspectele extrem de importante in alegerea unei platforme este chiar popularitatea acesteia. Daca aceasta este utilizata de milioane de utilizatori, posesori de magazine online, atunci eficienta acesteia este validata. In contextul in care o platforma ar fi lipsita de eficienta, nu ar avea milioane de utilizatori. Platforma WordPress prin solutia de comert online WooCommerce ofera o solutie tehnica eficienta pentru creare magazin online. WordPress se bucura de o cota importanta de piata pe latura de magazine online dar si de website-uri de prezentare.
 5. Costuri reduse pentru intretinere magazin online. Intretinerea unui magazin online prin WooCommerce este semnificativ mai accesibila decat a unui magazin online realizat de la 0 (custom). WordPress ofera utilizatorilor periodic actualizari care cuprind atat elemente de securitate, elemente de functionalitate, elemente de design. Acestea sunt puse la dispozitie absolut gratuit ajutandu-va sa pastrati platforma de actuala si sigura.
 6. Integrare usoara a magazinului online prin WooCommerce. Platforma WordPress prin intermediul WooCommerce ofera solutii de comert online usor de integrat cu alte servicii online. Acesta pot fi procesatori de plata cu cardul (plata online), module de curierat rapid (Ex. FanCourier, DPD Curier, Nemo Express, etc) , module de facturare (Ex. SmartBill, FGO, WinMentor). Exista multe alte solutii de automatizare care ofera o eficienta suplimentara magazinului online si afacerii pe care o intreprindeti.
 7. SEO FRIENDLY, usor de optimizat pentru motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo, etc). Platforma WordPress detine o structura extrem de bine conceputa. Acest aspect reprezinta un plus substantial in promovarea magazinului online in cadrul motoarelor de cautare. Utilizand platforma WordPress si modulul de creare magazin online prin WooCommerce va face ca magazinul online sa fie un succes
 8. Interfata intuitiva. Un magazin online prin WooCommerce se bucura de o interfata intuitiva, usor de utilizat. Aceasta interfata intuitiva se regaseste atat in zona utilizatorilor unde totul este accesibil si usor de utilizat cat si in administrare. Panoul de administrare a fost conceput cu atentie de specialistii WooCommerce, pentru a nu da batai de cap posesorilor de magazine online.

 

Preturi de creare magazin online cu WordPress – WooCommerce

pret magazin online woocommerceCrearea unui magazin online prin WordPress si WooCommerce este o alegere ideala atat din punct de vedere al costurilor. Pe langa faptul ca se poate administra extrem de usor, realizarea un magazin online cu WordPress este o solutie excelenta pentru afacerile mici si medii.

Care este pretul unui magazin online cu WooCommerce?

Pretul unui magazin online cu WooCommerce este de doar 399 Euro iar termenul de executie este de 5 zile lucratoare. Lista completa cu optiuni o puteti gasi in cadrul paginii creare magazin online.

Cum poti incepe propria afacere printr-un magazin online cu WooCommerce?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0758.068.538 urmand sa fiti preluat de unul din operatorii nostri si sa vi se solicite toate informatiile necesare demararii dezvoltarii proiectului web. Ulterior semnarii contractului de prestari servicii web, in maxim 5 zile lucratoare programatorii va vor livra proiectul web de tip magazin online cu WooCommerce.