Dorinta de dezvoltare continua

Atinge performanta maxima a unui pachet de realizare site web – este mai mult decat un slogan. Este o realitate si un crez al unei echipe pasionate de realizare site web si calitate

Deschiderea fata de clientii nostri

Dianys Enterprises Holdings adauga experientei in domeniul serviciilor de realizare site web, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valorile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri. Realizarea de lucrari de calitate, respectarea termenelor de executie, transparenta, credibilitatea, confidentialitatea fac parte din politica companiei noastre de realizare site web si se respecta intocmai.

Garantia unui raport calitate – pret EXCELENT

Apeland la Dianys Enterprises Holdings, veti întelege de ce au acordat credit companiei noastre cei peste 500 de clienti multumiti, sigla firmei noastre devenind astfel  o emblema a serviciilor de creare website complete.

Promptitudine garantata

Firma noastra dedica fiecarui client un consilier personal, care va intelege toate doleantele si nevoile clientului, astfel moderand evolutia proiectului impreuna cu clientul, ajungandu-se intr-un final la o viziune comuna.

Oferim PACHETE COMPLETE de servicii web

Dianys Enterprises Holdings nu ofera doar un serviciu de realizare site web sau creare magazin online.

Principalul obiectiv al firmei noastre este ca dupa finalizarea colaborarii, clientul sa poata scoate profit din website-ul dezvoltat.

Astfel, Dianys Enterprises Holdings ofera un PACHET COMPLET DE SERVICII WEB la pretul unui simplu website cuprinzand nu doar realizarea website-ului, ci si alte servicii cum ar fi: optimizare site web, promovare site web, servicii de marketing direct, consiliere in administrarea website-ului si conceperea de continut, strategii de promovare si securitatea website-ului.