mutare afacere mediul onlineRatiune pentru afacere .. nu emotie!

In contextul economic actual generat de pandemia COVID-19 este extrem de important ca orice actiune intreprinsa sa aiba la baza un argument rational. Din pacate extrem de multi antreprenori, clienti ai Dianys Holding, au avut intentia de a intreprinde actiuni importante pentru sustenabilitatea afacerii pe care o detineau, fiind stimulati de teama situatiei dificile prin care trecem cu totii.

Prezenta in mediul online in vremurile noastre a devenit o necesitate, factor definitoriu in drumul spre succes al unei companii, indiferent de domeniul in care activeaza aceasta.

Tranzitia unei afaceri din mediul offline in mediul online nu este o sarcina usor de parcurs. Informarea corecta este extrem de importanta. Multitudinea de informatii cu care va veti intalni va fi uneori contradictorie astfel cel mai indicat este sa colaborati cu un specialist gata sa va ofere tot sprijinul si expertiza sa, imperios necesare pentru a avea un website de succes.

Iata cateva sfaturi pentru a te bucura de un real succes in mediul online

Colaboreaza cu o companie de realizare site web experimentata

Colaborarea cu o companie de realizare site web nu este intotdeauna garantia ca website-ul va avea succes. De aceea va recomandam sa alegeti cu atentie furnizorul de servicii web. In acest sens puteti analiza cateva detalii precum vechimea companiei, referintele acesteia sau numarul de proiecte realizate cu succes. De asemenea puteti evalua recenziile publice aferente locatiei pe care aceasta le detine prin intermediul motorului de cautare Google (Google Business). Alege un partener cu experienta vasta si cu un portofoliu solid.

 

Alege oameni cu viziune, valori si principii

Alege o companie care evalueaza corect proiectul de realizare website sau creare magazin online pe care il veti dezvolta. In mediul online veti intalni foarte multe companii care isi supraevalueaza serviciile, livrand un proiect web cu mult sub valoarea evaluata. Este recomandat sa evitati astfel de companii care nu vor garanta succesul ci vor genera pierderi financiare si de timp pentru dumneavoastra

 

Utilizeaza tehnologii de ultima ora

Avand in vedere evolutia fulgeratoare a tehnologiilor, recomandam sa abordati cele mai noi solutii tehnice aparute. Indiferent de costul acestora, pe termen mediu va veti bucura de un castig absolut. Va recomandam sa adoptati o abordare pe termen lung alocand proiectului resurse si timp.