Cataloage profesionale, Calendare, Pliante, Fluturasi - Flyere Servicii Web Design - Servicii Web de calitate

  Relatii cu clientii [click]

LiveZilla Live Help

De ce Servicii Web Dianys?

- Servicii Web Design cu doar 99€
- Servicii Gazduire Web GRATUIT
- Domeniu Web [ .Info ]   GRATUIT
- Servicii Suport Tehnic GRATUIT
- Promovare SEO Web GRATUIT
- Monitorizare Site 24/7 GRATUIT
- Servere Securizate GRATUIT
- Protectie SPAM GRATUIT

Referinte Web Design

 • "Firma noastra a fost foarte multumita de raportul calitate/pret oferit de Dianys Media, de promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor si speram sa avem o colaborare cat mai buna si in viitor."

  a zis Mirela Tomescu
 • "Dianys Media, multumesc pentru felicitarea personalizata de Craciun. Sunt un novice intr-ale calculatorului si am un mare respect pentru cei care, asemeni tie, reusesc din citeva butoane si un mouse sa scoata minuni care indulcesc viata..."

  a zis Dan Negru - Antena 1
 • "Rapid, prompt, uptime 100% , suport tehnic, pret imbatabil. Daca aduni cele de mai sus rezulta Dianys Media"

  a zis Bogdan Hucan
 • "La inceput nu a fost nimic.
  Apoi a fost doar o idee.
  Pe urma a aparut Expert Design.
  Si acum este totul.


  Cu ei am inceput un drum lung, greu dar au reusit sa satisfaca dorintele cele mai exigente, lucru pentru care le multumesc."

  a zis Rares Macarov

Suport Clienti [NonStop - 24/7]

Birouri
office@dianysmedia.info

Departament Tehnic
tehnic@dianysmedia.info

Departament Marketing
ioana.stan@dianysmedia.info

Telefon: 0740.018.464

Servicii Web - Pliante - Carti de vizita - Cataloage - Flayere

     Conceptia grafica, machetarea si serviciile de pre-press sunt asigurate de catre specialistii departamentului DTP. Serviciul de print contine: design, creatie si imagine publicitara (machete presa, flyere, leaflets, booklets, cataloage, mape de presa, articole publicitare, invitatii, mape prezentare, afise indoor&outdoor, bannere, etc. Asiguram si printul pe Tipar Digital, Tipar Offset si Inscriptionari Promotionale. Pentru a face o afacere sa functioneze, este nevoie de publicitate, de referinte, de modalitati elegante de a prezenta ceea ce inseamna compania dumneavoastra, potentialilor clienti si parteneri.
     Dianys Media Solutions este o companie ce ofera servicii web design in judetul Iasi, promovare web, design pentru print si branding. Pliantele au importantul rol de a transmite informatia dorita catre potentialii clienti. Acestea se dovedesc o eficienta ridicata in conditiile in care acestea sunt bine concepute avand un impact ridicat asupra publicului tinta.
     O paginatie echilibrata, un design bine conceput, iar eficienta acestei campanii nu va intarzia sa apara. Specialistii nostri in marketing vor colabora cu potentialii clienti astfel incat sa stabilim cu exactitate parametri informationali ce vor fi implementati in design-ul pliantelor.

Pliante - Preturi

Cotatia de preturi in vederea realizarii de pliante publicitare se stabileste in urma furnizarii detaliilor dorite. In consecinta avem rugamintea sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a colabora in acest sens. Colaboram cu cea mai mare tipografie din Moldova in acest sens, si anume Print Multicolor - Iasi.

Creatie si Print

Dianys Media Solutions asculta cu atentie orice doleanta si executa cu precizie cele mai competente flayere si cataloage. In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere.

Solutii competente pentru dezvoltarea afacerii

Cataloage profesionale, Calendare, Pliante, Fluturasi - Flyere - Realizare Pliante, Tiparire Pliante Iasi, Flyere Iasi, Cataloage profesionale, Realizare Pliante - Design Pliante - Flyere - Cd Prezentare - Web Design