Ce este o campanie de e-mail marketing?

O campanie de e-mail marketing este cea mai benefica, eficienta si accesibila metoda  de a mentine publicul dumneavoastra si a-l face sa se intoarca! Email Marketing-ul va ajuta sa va pastrati portofoliului de clienti sprijinindu-va in a-i face sa se intoarca utilizand astfel comunicatii prim email atractive, cu impact vizual ridicat, efectuate intr-un mod profesional. Eficienta fata de e-mail-urile clasice este mult mai mare. Astfel prin prisma unui serviciu de tip campanie de e-mail marketing putem creste numarul clientilor companiei dumneavoastra.

 

De ce am nevoie de o campanie de e-mail marketing?

O Campanie de e-mail marketing este o forma directa de promovare care foloseste email-ul ca modalitate de comunicare comerciala indreptata catre un public tinta. Prin prisma utilizarii unui serviciu de tip campanie de e-mail marketing putem obtine o modalitate de comunicare directa si personalizata cu actualii clienti si obtinerea recunoasterii brandului din partea viitorilor consumatori. Are ca scop cresterea ratei de retentie a clientilor si impulsionarea vanzarilor.

 

Tarife pentru campanie de e-mail marketing

Denumire Pachet Numar de e-mail-uri Redactare e-mail Tarif
PLAN A 1.000 E-mail-uri INCLUSA 120 Ron
PLAN B 2.000 E-mail-uri INCLUSA 190 Ron
PLAN C 3.000 E-mail-uri INCLUSA 260 Ron
PLAN D 4.000 E-mail-uri INCLUSA 300 Ron
PLAN E 5.000 E-mail-uri INCLUSA 350 Ron
PLAN F 6.000 E-mail-uri INCLUSA 400 Ron

Campanie de e-mail marketing

Tarifele unei campanii de e-mail marketing cu un numar de e-mail-uri mai mare de 6.000 e-mail-uri poate fi negociat in functie de volumul pachetului. Voucherele valorice in valoare de 100 Lei se primesc in urma efectuarii unei comenzi mai mare de 1.000 Ron pentru o campanie de e-mail marketing.

Campanie de e-mail marketing