Postare anunturi

Dianys Media Solutions va aduce clienti catre compania dumneavoastra mult mai repede decat credeti! Va publicam anuntul manual in peste 350 siteuri de anunturi online specializate. Clientii dumneavoastra va vor gasi imediat pe primele pagini in Google astfel reusind sa fiti inaintea concurentilor in doar cateva ore din acest moment. Veti incepe sa vindeti si sa castigati imediat!

Postare anunturi: Sute de clienti va cauta chiar acum pe Google dar nu va gasesc. Actionati ACUM!

Cum efectuam campania de postare anunturi

Campaniile de postare anunturi sunt efectuate cu operatori umani in mod exclusiv maximizand astfel calitatea si eficienta unei asemenea campanii de postare anunturi.

Postare anunturi: Operatorii Dianys Media Solutions verifica textul anuntului dumneavoastra, preparandu-l pentru o optimizare cat mai eficienta insa in acelasi timp vor optimiza pozele pentru a se incadra in conditiile fiecarui site de anunturi in parte. Acolo unde nu se permit anumite caractere sau sunt conditii impuse de anumite siteuri, operatorii intervin si modifica anuntul fara a-i influienta forma si ideile, pentru a se putea incadra in parametrii acelui site.

Tarifele unei campanii de postare anunturi

Denumire Pachet Numar de e-mail-uri Optimizare text/foto Tarif
PLAN A 100 web site-uri de anunturi INCLUSA 120 Ron
PLAN B 200 web site-uri de anunturi INCLUSA 200 Ron
PLAN C 350 web site-uri de anunturi INCLUSA 290 Ron
PLAN D 500 web site-uri de anunturi INCLUSA 390 Ron

Postare anunturi