Alege Dianys pentru pachetul de realizare site web contabil!

realizare site web contabilRealizare site web contabil: Indiferent ca sunteti contabil, expert contabil C.E.C.C.A.R sau reprezentati o firma de contabilitate, suntem convinsi ca aveti cunostinta despre existenta imperios necesara a unui website pentru firma de contabilitate! Acesta este un element indispensabil in anul 2021 pentru strategia de marketing a firmei de contabilitate pe care o reprezentati.

Datorita cresterii considerabile a numarului de utilizatori in mediul online, un site web reuseste sa promoveze o activitate, un serviciu sau un produs, mult mai eficient decat metodele clasice (panouri publicitare stradale, bannere, pliante, reclame radio, etc).

Astfel prezenta unui site web de promovare a activitatii pe care o intreprindeti in mediul online este absolut necesara. Prin intermediul unui pachet de creare website firma de contabilitate veti beneficia de o expunere garantata in mediul online dar totodata veti beneficia si de restul facilitatilor oferite prin intermediul pachetului de realizare site web contabil.

Acesta a fost conceput in mod special pentru a va facilita activitatea pe care o intreprindeti, ajungand mult mai usor la potentialii clienti si totodata stimuland rata de conversie.

Prin intermediul unui pachet profesional de realizare site web contabil veti putea avea acces la plaja de clienti disponibila in mediul online. Acesta este in plina ascensiune oferind o plaja de clienti targetati intr-un mod eficient, cu costuri minime si rezultate maxime! Statisticile din anul 2020 ne arata ca peste 800 de milioane de oameni navigheaza zilnic pe internet la nivel global. O treime dintre cei care navigheaza pe internet aleg sa comande un produs sau sa contracteze un serviciu in mod uzual.

Ce optiuni cuprinde pachetul de creare site contabil?

 • design website personalizat in functie de solicitarile clientului si de paleta cromatica a brand-ului reprezentat
 • panou de administrare protejat cu utilizator si parola in cadrul caruia veti putea adauga articole specifice domeniului contabil (noutati legislative, etc), adaugari imagini, editare pagini statice s.a.m.d.
 • certificat de securitate SSL oferit in mod gratuit
 • configurare formular de cerere oferta contabilitate (configurarea campurilor formularului se vor stabili de comun acord in functie de informatiile necesare pentru intocmirea ofertei de contabilitate)
 • formular de contact rapid integrat in pagina de contact
 • design website responsive (adaptare automata pe orice tip de dispozitiv: mobil, tableta, laptop sau computer)
 • configurare pagina Google Business (integrare Google Maps) si localizare prin satelit
 • configurare pagina Facebook Business pentru cabinetul de contabilitate.
 • Asigurarea indexarii website-ului de contabilitate dezvoltat in cadrul motoarelor de cautare
 • Pachet de web hosting oferit in mod gratuit timp de 12 luni
 • Domeniu web cu extensia .ro (ex. www.firmadecontabilitate.ro) oferit gratuit timp de 12 luni
 • ghid de utilizare a panoului de administrare (pas cu pas) aferent pachetului de realizare website contabilitate
 • Garantie site web contabilitate: 12 luni de la semnarea contractului de prestari servicii in care se asigura orice interventie de ordin tehnic specifica pentru buna functionare a website-ului de contabilitate (intretinere tehnica)

Servicii de realizare site web contabil

Incepand din faza incipienta a pachetului de creare site contabil, aratama o atentie deosebita pentru fiecare detaliu (cum ar fi elementele de optimizare seo specifice pentru motoarele de cautare) asigurandu-ne ca rezultatul final al website-ului de contabilitate va obtine o pozitionare excelenta in topurile de cautare Google Romania pentru cuvinte specifice activitatii de contabilitate stabilite de comun acord.

Principalul nostru obiectiv este ca atunci cand un potential client navigheaza in cadrul website-ului contabil (expert contabil, firma de contabilitate sau freelancer contabil), acesta sa identifice cu foarte mare usurinta orice informatie necesara indiferent ca este vorba despre lista de servicii, lista de preturi, solicitari suplimentare sau noutati si reglementari legislative.

Realizare site web contabil: Asadar website-ul de prezentare al unei firme de contabilitate trebuie sa foloseasca un limbaj cat mai uzual (pe intelesul fiecarui utilizator indiferent de nivelul de cunostinte pe care il detine in domeniul contabilitatii) evitand limbajul tehnic de specialitate. Astfel veti reusi sa castigati increderea potentialilor clienti si sa stimulati rata de conversie din potential client in client final. Prin aceasta raportare la clientul final veti oferi o experienta de navigare excelenta utilizatorilor din cadrul website-ului, iar acestia vor reveni cu placere!

Creare website de prezentare, logo design sau optimizare website firma de contabilitate

In conditiile in care sunteti in cautarea unei companii de realizare site pentru contabil, firma de contabilitate sau expert C.E.C.C.A.R. Dianys Holding este solutia ideala. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tehnica formata din peste 19 programatori colaboratori gata sa preia fiecare solicitare de creare site contabilitate si sa o duca la bun sfarsit la preturi accesibile pentru fiecare buget proiectat.

Preturi realizare site web contabil

Pentru realizarea unui website aferent unei firme de contabilitate (expert contabil C.E.C.C.A.R sau freelancer contabil) costul perceput este de doar 350 Euro, iar termenul de executie de doar 5 zile lucratoare. Pentru a demara dezvoltarea unui pachet de realizare site contabil va rugam sa ne contactati la 0758.068.538 urmand sa fiti preluat de unul din consultantii nostri si sa stabiliti toate detaliile necesare pentru a demara creare site-ului de contabilitate!

Realizare site web contabil & creare website firma contabilitate!