realizare site axa traduceri

REALIZARE SITE WEB AXATRADUCERI.RO

De curand am lansat un nou site web de prezentare pentru firma de traduceri autorizate din Iasi Axa Traduceri.

Departamentul de marketing Axa Traduceri ne-a abordat pentru proiectare si realizare site web modern si sofisticat pentru a reprezenta mai bine compania.

Impreuna cu acestia am decis sa integram imagini cu latime completa, combinate cu accente de rosu stralucitor (specifice brand-ului) in cadrul site-ul web. Astfel am putut pastra logo-ul original si stilul general al companiei, creand in acelasi timp un aspect mult mai interesant, profesional si modern.

Utilizand grafica vectoriala pe parcursul proiectarii ne-a permis sa adaugam elemente de design web impactante, facand site-ul sa iasa in evidenta printre altele pe piata.

De asemenea, in cadrul pachetului de proiectare si realizare site web am integrat WordPress, un sistem open-source de gestionare a continutului, astfel incat echipa Axa Traduceri Iasi isi poate actualiza cu usurinta orice aspect al site-ului propriu-zis, fara cunostințe de programare, totul fiind extrem de intuitiv.

 

 

PROMOVARE SITE WEB AXATRADUCERI.RO

Ulterior procedurii de realizare site web efectuata pentru compania de traduceri Axa Traduceri Iasi, am continuat colaborarea pe latura de optimizare si promovare site web in cadrul motorului de cautare Google. Astfel, rezultatele si-au facut aparitia dupa doar 3 saptamani de la demararea campaniei, actualmente compania fiind situata pe pozitia 1 in cautari importante precum:

  • traduceri iasi
  • birou traduceri iasi
  • traduceri autorizate iasi
  • traduceri legalizate iasi
  • traduceri legalizate iasi
  • traduceri acte auto iasi
  • traduceri acte studii iasi
  • traduceri certificate nastere iasi
  • traduceri certificat casatorie iasi

PROMOVARE GOOGLE LOCAL AXATRADUCERI.RO

In continuarea campaniei de promovare efectuata pentru compania Axa Traduceri Iasi, specialistii Dianys Enterprises Holdings au demarat o campanie de promovare Google Local.

In acest moment Axa Traduceri Iasi se pozitioneaza ca lider de piata in mediul online, website-ul acestora fiind clasat in cadrul motorului de cautare Google Romania pe prima pozitie pentru principalele cuvinte cheie dar si pe Google Local.

Click aici pentru a viziona website-ul AXA TRADUCERI IASI.

 

realizare site axa traduceri