Reclame Web Design Iasi- Reclame online iasi, web design iasi, reclame online iasi, reclame iasi, reclame reclame online iasi, servicii publicitare iasi, Publicitate Online - Reclame WebServicii Web Design iasi - Servicii Web de calitate iasi

  Relatii cu clientii [click]

LiveZilla Live Help

De ce Servicii Web Dianys?

- Servicii Web Design cu doar 99€
- Servicii Gazduire Web GRATUIT
- Domeniu Web [ .Info ]   GRATUIT
- Servicii Suport Tehnic GRATUIT
- Promovare SEO Web GRATUIT
- Monitorizare Site 24/7 GRATUIT
- Servere Securizate GRATUIT
- Protectie SPAM GRATUIT

Referinte Web Design

 • "Firma noastra a fost foarte multumita de raportul calitate/pret oferit de Dianys Media, de promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor si speram sa avem o colaborare cat mai buna si in viitor."

  a zis Mirela Tomescu
 • "Dianys Media, multumesc pentru felicitarea personalizata de Craciun. Sunt un novice intr-ale calculatorului si am un mare respect pentru cei care, asemeni tie, reusesc din citeva butoane si un mouse sa scoata minuni care indulcesc viata..."

  a zis Dan Negru - Antena 1
 • "Rapid, prompt, uptime 100% , suport tehnic, pret imbatabil. Daca aduni cele de mai sus rezulta Dianys Media"

  a zis Bogdan Hucan
 • "La inceput nu a fost nimic.
  Apoi a fost doar o idee.
  Pe urma a aparut Expert Design.
  Si acum este totul.


  Cu ei am inceput un drum lung, greu dar au reusit sa satisfaca dorintele cele mai exigente, lucru pentru care le multumesc."

  a zis Rares Macarov

Suport Clienti [NonStop - 24/7]

Birouri
[email protected]

Departament Tehnic
[email protected]

Departament Marketing
[email protected]

Telefon: 0740.018.464

Servicii complete de publicitate site si reclama online


Publicitate online

Serviciile de publicitate online furnizate de compania noastra pot sa acopere toate necesitatile unei firme. Cu ajutorul nostru, aveti posibilitatea sa va promovati produsele si serviciile repede si ieftin, prin intermediul Internetului si nu numai. Reteaua noastra de publicitate include propriul nostru lant de site-uri in care va puteti promova afacerea, compania noastra venind in sprijinul tau cu diverse pachete si produse care sa te ajute sa iti faci cunoscuta afacerea.

Bannere publicitare

Compania noastra iti pune la dispozitie si posibilitatea de a iti promova afacerea online prin intermediul traditionalelor bannere publicitare. Aceste vor fi afisate in intreaga noastra retea, si optional, si in retelele partenere. Totul depinde de cat de cunoscut vrei sa fii.
Ca sa arati bine in fata posibililor clienti, Dianys Media iti pune la dispozitie servicii de creare de bannere, indiferent de dimensiuni sau preferinte. Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi in formularul de cerere a unei cotatii de pret faptul ca ai nevoie de bannere, iar noi te ajutam.

Daca doriti ca TOTI sa va cunoasca, este suficient sa faceti o singura mutare strategica - PUBLICITATE ONLINE. Pentru ca, publicitate pe Internet, este si va ramane, cel mai comod, ieftin si EFICIENT, mijloc de promovare!...