Tehnici SEO pentru WordPress 2022Sunteti in cautare de Tehnici SEO pentru WordPress 2022? Va aflati in locul potrivit! Indiferent ca detineti un website de prezentare, un blog, forum sau un magazin online, tehnicile SEO utilizate eficient vor fi de folos in cresterea vizibilitatii in cadrul topurilor de cautari pentru motoarele de cautare.

Cele mai eficiente tehnici SEO pentru WordPress

Deseori primim din partea clientilor nostri urmatoarea intrebare: care sunt cele mai eficiente tehnici SEO? In cadrul articolului vom discuta in detaliu despre optiunile SEO aferente platformei WordPress care functioneaza in anul 2022.

Cum vom demara campania de optimizare SEO aferenta unui website WordPress pentru a ajunge pe primele pozitii in topurile de cautare Google / Yahoo / BING?

5 Tehnici SEO pentru WordPress

  1. Planificarea si analiza cuvintelor cheie

In cadrul planificarii si analizei cuvintelor cheie trebuie sa avem in vedere toate expresiile pe care le dorim a fi integrate in planul de promovare si optimizare SEO. Inainte de orice alta procedura de optimizare SEO pentru platforma noastra WordPress, este imperios necesar sa avem cunostinta de absolut toate obiectivele pe care le vizam pentru a atinge performanta dorita iar acest lucru se traduce prin cuvintele cheie.

Orice pagina din cadrul website-ului nostru WordPress poate contine unul sau mai multe cuvinte cheie pentru care putem efectua optimizarea SEO

Vom lua ca exemplu cuvantul cheie: Tamplarie PVC Iasi

Principalul cuvant cheie pe care vom aplica tehnicile de optimizare SEO pentru platforma WordPress este „Tamplarie PVC Iasi” la care se vor alatura cuvintele cheie secundare cum ar fi: pret tamplarie PVC Iasi, modele tamplarie PVC Iasi si multe alte exemple.

Recomandarea expertilor de promovare si optimizare SEO din cadrul companiei Dianys Holding este de a efectua optimizarea doar pentru un cuvant cheie principal urmand sa adaugati continut pentru variantele secundare ale cuvantului cheie (ex. pret + cuvant cheie, modele + cuvant cheie, etc). Astfel veti oferi o relevanta mai buna paginii si implicit rezultate mai bune.

2. Structura paginii web si continutul acesteia

Asa cum am specificat in primele randuri ale acestui articol „Content is King”. Astfel calitatea unui articol poate fi un factor determinant in pozitionarea sa pe prima pagina sau chiar pe primele pozitii in cadrul motorului de cautare Google Romania. Sfaturi pentru o structura corecta a paginii web:

  • Adaugarea unui singur titlu H1 si subtitluri H2-H6 multiple cu relevanta
  • Adaugarea unui continut de calitate, unic si redactat corespunzator
  • Redactarea unui articol pentru cititori, nu pentru Google.
  • Adauga elemente media (Video sau imagini)

3. Utilizeaza plugins-uri SEO pentru WordPress

Intr-un articol prealabil am facut o comparatie dintre YOAST SEO si Rank Math. Iata ce alte plugins poti utiliza pentru optimizarea SEO a unei platforme WordPress:

4. Utilizarea unui modul de optimizare a vitezei website-ului.

Optimizarea vitezei website-ului este un element important in SEO. Astfel in acest sens va recomandam sa utilizati module dedicate care fac o treaba exceptionala. Printre acestea se numara:

  • WP ROCKET
  • WP Super Cache
  • W3 Total Cache

5. Mentine website-ul tau WordPress actualizat si adauga in permanenta continut nou

Este recomandat sa postezi periodic articole sau informatii noi in cadrul website-ului. De asemenea este la fel de important sa postezi informatiile noi in paginile de Social Media. Continutul media atrage public, mentine publicul pe site si te va ajuta sa iti dezvolti site-ul web.

 

Concluzia noastra privind tehnici SEO pentru WordPress in 2022

Cu certitudine ca exista multe alte lucruri care pot dezvolta o strategie SEO insa in cadrul articolului de mai sus am cuprins principalele aspecte pentru a structura o campanie SEO cat mai eficienta pentru platforma ta WordPress utilizand tehnici SEO valabile in anul 2022.