Optimizare viteza website: Site-uri rapide si extrem de eficiente!

Optimizare viteza site web

optimizare viteza website Viteza de incarcare a unui website este extrem de importanta atat pentru utilizatorii care navigheaza in cadrul site-ului web cat si pentru motorul de cautare Google. Indiferent ca utilizati un website CMS (precum WordPress, Opencart, Prestashop, Magento, Zencart sau Oscommerce) sau o platforma custom, viteza de incarcare poate fi optimizata de catre programatorii Dianys Holding.

Un procent de peste 50% dintre potentialii clienti vor abandona un website pentru care incarcarea paginii web durează mai mult de 3 secunde. Mai nou, motorul de cautare Google monitorizeaza viteza de incarcare a website-ului ca parametru de optimizare (SEO).

Atat GTmetrix cat si Google PageSpeed Insights reprezinta cele mai bune solutii tehnice de analiza care ofera rapoarte amanuntite cu privire la performanta website-ului.

Ce proceduri se vor aplica pentru optimizare viteza website?

Optimizare imagini pentru web
Identificam si configuram dimensiunea si formatul perfect pentru ca elementele grafice din cadrul website-ului sa nu iroseasca resurse inutil.

Optimizare JavaScript si CSS
Majoritatea website-urilor au elemente CSS sau JavaScript nefolosite. Astfel prin aceasta procedura de optimizare JavaScript si CSS vom elimina toate elementele inutile din cod rezolvand absolut toate erorile existente astfel site-ul web se va incarca mult mai rapid in absenta acestora.

Activare si configurare modul cache
Un modul/plugin cache va accelera considerabil viteza de incarcare a unui site web. Astfel vom integra in cadrul website-ului dumneavoastra un modul cache optimizand toate aspectele in functie de site-ul web detinut. Astfel rezultatele vitezei de incarcare vor fi extrem de bune!

Optimizare HEAD pentru rapiditatea incarcarii
Echipa tehnica Dianys Holding va optimiza elementele din cadrul zonei HEAD eliminand toate erorile identificate avand ca scop final incarcarea mai rapida a site-ului dumneavoastra.

Analiza amanuntita a tuturor paginilor si subpaginilor
Vom efectua un audit complex cu ajutorul soft-urilor din dotare specializate care ne vor arata toate detaliile tehnice, problemele si aspectele remediate aplicand toate remedierile necesare pentru ca site-ul companiei dumneavoastra sa se bucure de cea mai buna viteza de incarcare!

Cum pot beneficia de optimizare viteza site web?

Pentru a beneficia de optimizarea vitezei pentru website-ul companiei dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa ne telefonati la 0758.068.538 urmand sa fiti preluat de consultantul Dianys!