Pentru orice comanda de realizare site web beneficiati de gazduire web si domeniu web gratuit 12 luni.

PROMOTIE: 160 EURO

De ce ne sa alegi pentru realizare site web?

Vă punem la dispoziție experiența vastă de peste 15 ani și un număr considerabil de peste 1400 proiecte (realizare site web). Oferim servicii complete de realizare site prezentare si creare website profesional la cele mai inalte standarde existente pe piata. De asemenea programatorii nostri utilizeaza tehnologii de ultima generatie.

Alegand sa colaboram veti beneficia de intreaga experienta a celor 4 echipe tehnice. Programatorii sunt specializati pe servicii de realizare site web si creare magazin online. Cunostintele acumulate pe parcursul desfasurarii activitatii online pana in prezent cat si dorinta permanenta de dezvoltare continua reprezinta un ATU. Fiecare pachet de realizare website sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima. Astfel reusim sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri din intreaga lume.

Cum poti beneficia de promotia de realizare site web profesional?

Prezenta online printr-un pachet de creare site web este esentiala. Indiferent de marimea companiei, un website este obligatoriu. Un pachet de realizare website, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii. Cu ajutorul unui pachet de creare site web va adresati potentialilor clienti din intreaga lume. La nivel national sau local, veti putea expune oferta de produse prin prisma unor servicii de creare website. Pachetul are un pret scazut de doar 160 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna). Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza online. O patrime din ei apeleaza la diverse servicii de creare site web. Altii aleg servicii de dezvoltare portal profesional sau creare magazin online.

realizare site web

SOLICITA OFERTA DE REALIZARE SITE WEB DETALIATA SI MOD DE COLABORARE.

CE CONTINE PACHETUL DE REALIZARE SITE WEB?

 • Design realizare site personalizat.
 • Pagini dinamice nelimitate.
 • Panou de administrare pentru editare pagini.
 • Certificat SSL pentru pachetul de creare website – 12 luni gratuit.
 • Design responsive (adaptare mobil, tableta si laptop/computer).
 • Formular de contact si formular de solicitare oferta.
 • Harta de localizare din satelit (Google Maps).
 • Sitemap XML.
 • Inscriere companie in Google Maps (Google Business).
 • Cupon valoric de publicitate Google Ads: 200 RON Nou.
 • Pachet 2500 link-uri – link building pentru promovare.
 • Asistenta specializata pe toata durata serviciului de realizare site web.
 • Casute de e-mail personalizate.
 • Slider imagini – optiune premium pachet realizare site web.
 • Consiliere tehnica pentru pachetul de creare site web .
 • Integrare galerie foto profesionala.
 • Spot publicitar Youtube de prezentare a companiei .
 • Sistem de securitate antivirus.
 • Buton APELARE RAPIDA – apelare prin simpla atingere.
 • Likebox Facebook – optiune premium creare site.
 • Pagina de Facebook gratuit.
 • Google Analytics – optiune PREMIUM realizare site web gratuit.
 • cont Twitter realizare site.
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) gratuit.
 • Consultanta pentru strategie creare website.
 • Implementare blog.
 • Standarde HTML5 / CSS pachet realizare site.
 • Servicii SEO: indexare GOOGLE pentru pachetul de realizare site web.
 • Dezvoltare sigla (logo companie).
 • Url rewrite: formatare conform standardelor SEO.
 • Inregistrare domeniu web .Ro pentru pachetul de realizare website Gratuit 12 luni.
 • Gazduire web oferita in mod gratuit timp de 12 luni Nou.
 • Manual de administrare cu instructiuni de utilizare creare site web.
 • Garantie de functionare: 12 luni (remedieri erori pentru pachetul de creare site web).

SOLICITA OFERTA DE REALIZARE WEBSITE DETALIATA SI MOD DE COLABORARE.

BENEFICIILE UTILIZARII SERVICIILOR NOASTRE DE REALIZARE SITE.

In momentul dezvoltarii unui site web ne asiguram ca acesta respecta toate standardele actuale impuse de motoarele de cautare. Astfel tinem cont de o incarcare rapida, aspect placut grafic, continut text bine redactat, structura usor de navigat si intuitiv. Intelegem faptul ca fiecare client este la fel de important. De aceea oferim pachete de realizare site web cu termene de executie scazute si tehnologie de ultima generatie.

Inca din faza de proiectare si realizare site web luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului. Astfel ne asiguram ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de realizare website, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv. Comunicam permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra. Scopul final aferent proiectului de creare site web este de a vinde produsele sau serviciile comercializate. Pachetele noastre profesionale de realizare site sunt create de la zero. Tehnicile moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de realizare site web utilizate va garanteaza succesul in mediul online.

In prima faza clientul va trebui sa solicite oferta completa a pachetului de creare site web. In urma completarii formularului de solicitare oferta realizare website veti primi consiliere specializata. Astfel specialistii nostri va vor oferi toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii proiectului de realizare website.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de realizare site web, echipa tehnica Dianys Holding va incepe procesul de dezvoltare a proiectului de creare site web.

Dupa 3 zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe. Ulterior acestei etape se vor putea aplica retusuri pe proiectul web dezvoltat reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de realizare site web. Respectand aceste etape vom atinge in mod garantat o viziune comuna asupra proiectului de realizare website.

Comandati realizare site un pachet de realizare website prin prisma butonului de mai jos. Astfel beneficiati fidelizare clienti. Dorim sa crestem impreuna! Astfel vom deveni un pion important pentru dumneavoastra. De asemenea clientii sunt pentru noi un pion important in dezvoltarea companiei. Standardele pentru realizare site, promptitudinea si deschiderea ne recomanda ca partener.

Fiecare pachet de creare site web beneficiaza de promotii. Comanda in aceasta luna un site web si ai inclus pachetul promotional de promovare si optimizare. De asemenea primiti un pachet de publicare comunicate de presa. Solicitati CHIAR ACUM oferta de realizare site web. Apasati pe butonul de mai jos. Primiti informatii despre oferta noastra de realizare site web.

Realizare site web si creare site web 160 Euro. Telefon 0758068538 pentru orice comanda de creare site web efectuata in aceasta luna.

Realizare site web – RAPORT CALITATE PRET EXCELENT!

SOLICITA OFERTA DE REALIZARE WEBSITE  DETALIATA SI MOD DE COLABORARE.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

“O echipa de profesionisti, in adevaratul sens. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web si a venit cu idei excelente. Acestea au completat conceptul initial. Recomand Dianys Holding pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat de exceptie!”
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

“Confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Holding pentru realizare site web. De asemenea am mai colaborat si pentru web marketing inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru intreaga echipa. Faptul ca echipa tehnica din cadrul companiei Dianys Holding a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business. Asadar, recomandam cu caldura serviciile de creare site web marca Dianys.
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

Punctualitate, seriozitate, precizie de ceas elvetian. Parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet profesionalism. Acestea elemente caracterizeaza colaborarea echipei noastre cu Dianys Holding. Am lucrat pe latura de web marketing si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionala a serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere Dianys Holding!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

Realizare site web: