Pentru orice comanda de realizare site web efectuata beneficiati de gazduire si domeniu .ro gratuit.

PROMOTIE: 160 EURO

De ce ne sa alegi pentru realizare site web?

Vă oferim intreaga experiența de peste 16 ani și un număr remarcabil de peste 1520 proiecte de realizare site si creare magazin online. Oferim servicii complete de creare site de prezentare si creare site profesional la cele mai inalte standarde existente pe piata. De asemenea programatorii nostri utilizeaza tehnologii de ultima generatie.

Experienta vasta in realizare website

Alegand sa colaboram veti beneficia de intreaga experienta a celor 4 echipe tehnice. Programatorii sunt specializati pe servicii. Experienta vasta de peste 16 ani reprezinta un ATU. Fiecare pachet de creare site web sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima. Astfel reusim sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri din intreaga lume.

realizare site web

Ce contine pachetul promotional de creare site web?

 • Design realizare site personalizat.
 • Pagini dinamice nelimitate.
 • Panou de administrare pentru editare pagini.
 • Certificat de securitate SSL oferit in mod gratuit timp de 12 luni gratuit.
 • Design responsive (adaptare mobil, tableta si laptop/computer).
 • Formular de contact si formular de solicitare oferta.
 • Harta de localizare din satelit (Google Maps).
 • Sitemap XML.
 • Inscriere companie in Google Maps (Google Business).
 • Cupon valoric de publicitate Google Ads: 200 RON Nou.
 • Pachet 2500 link-uri – link building pentru promovare.
 • Asistenta specializata pe toata durata serviciului de realizare site web.
 • Casute de e-mail personalizate.
 • Slider imagini pentru pagina principala a website-ului.
 • Consiliere tehnica pentru pachetul de creare site web .
 • Integrare galerie foto profesionala.
 • Spot publicitar Youtube de prezentare a companiei .
 • Sistem de securitate antivirus propriu.
 • Buton APELARE RAPIDA – apelare prin simpla atingere.
 • Likebox Facebook cu integrare a paginii de Facebook.
 • Pagina de Facebook Business.
 • Google Analytics – optiune PREMIUM gratuit.
 • cont Twitter.
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) gratuit.
 • Consultanta pentru strategie realizare site web.
 • Implementare blog – sectiune conexa.
 • Standarde HTML5 / CSS.
 • Servicii SEO: indexare GOOGLE pentru pachetul de realizare website.
 • Dezvoltare sigla (logo companie) in format grafic (JPG).
 • Url rewrite: formatare conform standardelor SEO.
 • Inregistrare domeniu .Ro pentru pachetul de creare website Gratuit 12 luni.
 • Gazduireoferita in mod gratuit timp de 12 luni Nou.
 • Manual de administrare cu instructiuni de utilizare.
 • Garantie de functionare: 12 luni (remedieri erori).

Servicii profesionale de web design (realizare site web si creare site prezentare)

In momentul implementarii unui pachet de creare website profesional ne asiguram ca acesta respecta toate standardele actuale impuse de motoarele de cautare. Astfel tinem cont in cadrul procesului de realizare website de o incarcare rapida, aspect placut grafic, continut text bine redactat, structura usor de navigat si intuitiv. Intelegem faptul ca fiecare client de website design (realizare website profesional sau realizare website de prezentare) este la fel de important pentru noi. De aceea oferim realizare site de prezentare cu termene de executie scazute. De asemenea utilizam tehnologie de ultima generatie in implementarea pachetului de creare website.

Inca din faza de proiectare si realizare site web luam in considerare nevoile de optimizare SEO pentru motoarele de cautare. Astfel ne asiguram ca proiectul final de realizare website va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui realizare website de prezentare, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect de creare website. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Comunicam permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra in materie de web design (creare website profesional, realizare website de prezentare  sau promovare SEO). Scopul final aferent proiectului de creare site web este de a vinde produsele sau serviciile comercializate. Pachetele noastre profesionale de realizare site sunt proiectate si dezvoltate de la zero. Utilizam tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de realizare site web. Acestea va garanteaza succesul in mediul online.

Periodic transmitem clientilor nostri ultimele inovatii in domeniul online pentru ca acestia sa fie la curent cu toate noutatile in materie de realizare website de prezentare sau trenduri actuale de design website, bucurandu-va astfel nu doar de o relatie comerciala ci de o experienta unica.

Pentru a ne asigura de buna functionare a serviciului de realizare website contractat ca urmare a comandarii unui creare website de prezentare, echipa tehnica va acoperi GRATUIT timp de 12 luni absolut orice potentiala eroare aparuta in sistem, avand un timp mediu de interventie tehnica de doar 5 minute (timp mediu calculat pentru perioada 2016-2020)

Creare website 100% responsive

Prezenta online printr-un pachet de realizare website de prezentare este esentiala. Indiferent de marimea companiei, un website de prezentare este obligatoriu. Un pachet de creare website, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii. Cu ajutorul unui pachet de creare site-uri web profesionale va adresati potentialilor clienti din intreaga lume.

In prima faza clientul va trebui sa solicite online oferta completa a pachetului de creare site web. In urma completarii formularului online de solicitare oferta realizare website veti primi consiliere specializata din spartea specialistilor nostri pe latura de web design. Astfel expertii din cadrul departamentului comercial va vor furniza online toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii proiectului de web design (creare website sau realizare site web de prezentare).

Ulterior departamentul comercial va trimite pe online prin intermediul adresei de e-mail contractul de prestari servicii web design personalizat, redactat si personalizat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de realizare site web, echipa tehnica de realizare site web Dianys Holding va incepe procesul de dezvoltare a proiectului de web design (creare site web sau creare website de prezentare).

Dupa aproximativ 3 zile lucratoare de la semnarea contractului de web design, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi prin intermediul adresei de email indicatii de acces catre proiectului de web design (creare site web sau realizare website de prezentare) situat pe serverul de probe. Ulterior acestei etape se vor putea aplica retusuri pe proiectul de web design (realizare website de prezentare sau creare site web) dezvoltat reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului web.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de realizare website. Respectand aceste etape vom atinge in mod garantat o viziune comuna asupra proiectului de creare website.

Website-urile sunt dezvoltate in limbajul de programare PHP cu baze de date mySQL (in cazul portalelor online, magazinelor online sau chiar website de prezentare dotate cu panou de administrare de unde clientul isi poate edita continutul foto-text aferent) si poate contine o serie de module extrem de utile dupa cum urmeaza: module de administrare a paginilor statice, cos de cumparaturi, sistem blog, formular newsletter, sistem de trimitere newsletter etc.

Asadar dupa incheierea procedurilor de dezvoltare a website-ului veti putea administra chiar dumneavoastra platforma fie ca este vorba despre un pachet de web design sau o solutie e-Commerce (creare magazin online). Administrarea platformelor nu presupune detinerea de cunostinte de programare.

Servicii premium de realizare website de prezentare

La nivel national sau local, veti putea expune oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare website-ur profesionale. Pachetul are un pret scazut de doar 160 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna). Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza online. O patrime din ei apeleaza la diverse servicii de realizare website de prezentare. Altii aleg servicii de dezvoltare portal profesional sau creare magazin online. Dorinta permanenta de dezvoltare continua ne ajuta sa devenim mai buni.

Ce spun clientii care au beneficiat de realizare website?

Ne mandrim cu un numar de peste 1540 de clienti din intreaga lume, oferind servicii web design (creare site de prezentare sau creare website profesional) de inalta calitate inca din 2004.

O echipa de profesionisti, in adevaratul sens. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web. Acestia au venit cu idei excelente completand conceptul initial. Recomand Dianys Holding pentru profesionalism. Alte calitati caracterizante: deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat de exceptie!
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

Incepand cu starea de urgenta am beneficiat de un pachet de servicii cu valoare substantiala, in mod GRATUIT din partea dumneavoastra, motiv pentru care va multumesc. Confirm colaborarea profesionista cu Dianys pentru creare website dar si servicii de promovare online. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale. Faptul ca echipa tehnica a raspuns cu promptitudine cerintelor noastre ii recomanda ca parteneri. Asadar, recomandam cu caldura serviciile de creare site web Dianys Holding.
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

Punctualitate, seriozitate, precizie de ceas elvetian. Parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet profesionalism. Acestea elemente caracterizeaza colaborarea echipei noastre cu Dianys Holding. Am lucrat pe latura de website marketing si realizare website. Va multumim pentru calitatea exceptionala a serviciilor prestate. Recomand cu totala incredere Dianys Holding!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

Ce optiuni sunt cuprinse in pachetul de creare site web?

 • Utilizare programare web de ultima generatie: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MYSQL
 • Design website (format grafic) modern, conform tendintelor actuale
 • Stocare informatii website in baza de date MySQL
 • Panou de administrare site web profesional  (protejat cu utilizator si parola)
 • Generare statistici detaliate de accesare prin Google Analytics
 • Optimizare SEO ON-PAGE si OFF-PAGE
 • Instalare certificat SSL (gratuit)
 • Pachet gazduire website oferit in mod gratuit 12 luni
 • Rezervare si inregistrare domeniu web .ro gratuit 12 luni
 • Servicii profesionale de realizare site web profesional
 • Inregistrare pagini de socializare (Facebook/Youtube/Ywitter)
 • Solutii tehnice adaptate nevoilor fiecarui proiect web
 • Website responsive (optimizare pentru mobil si tableta)
 • Compatibilitate GDPR (GDPR Ready)
 • Inregistrare companie in Google Maps
 • Consiliere si suport tehnic asigurat 12 luni
 • Numar nelimitat de pagini sau editari in cadrul website-ului
 • Garantie pachet realizare website 12 luni
 • Galerie foto profesionala (efect LightBox)
 • Adaptat pentru campanii de marketing online si promovare online
 • Posibilitate de prelungire a pachetului de suport tehnic si mentenanta (dupa cele 12 luni de gratuitate)
 • Indexare motoare de cautare (Google/Bing/Yahoo)
 • Optimizare website, optimizare viteza website
 • Integrare Google Search Console (Google Webmaster Tools)
 • Programatori cu experienta de peste 15 ani

Un proiect web reprezinta o afacere online profitabila pregatita sa ofere informatii non-stop clientilor dumneavoastra. Asadar, contractarea unui pachet de creare site web poate face diferenta dintre esescul si succesul unei companii. Alegand sa colaborati cu Dianys Enterprises Holdings veti intalni programatori pasionati, cu o vasta experienta in website design si website marketing, care ofera servicii performante de realizare site web.

Solicita oferta promotionala detaliata de realizare site de prezentare.

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA DE REALIZARE SITE

Pe langa toate optiunile complexe afisate in cadrul pachetul promotional de creare website prezentat in randurile precedente, putem oferi solutii tehnice suplimentare adaptate nevoilor business-ului dumneavoastra in functie de lista de cerinte receptionata. Va rugam sa ne contactati utilizand formularul de mai jos solicitand o oferta de pret pentru realizare website urmand sa va comunicam oferta detaliata in cel mult 10 minute de la receptionarea solicitarii dumneavoastra!

Realizare site web: