Realizare site web de prezentare si realizare website profesional

Peste 1520 proiecte online de realizare site web si realizare website profesional din 2004 pana in prezent. Studiem in permanenta cele mai noi tendinte de web design atat pe latura de realizare website cat si realizare magazin online, reusind sa facem un mix perfect intre doleantele beneficiarului si cele mai noi tehnologii (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL) utilizate pentru ca proiectul web aferent companiei dumneavoastra sa fie realizat la cele mai inalte standarde tehnice posibile.

Dianys Holding vine in intampinarea clientilor sai cu servicii profesionale de web design care cuprind o gama diversificata de pachete dupa cum urmeaza: site-uri web de prezentare, creare magazin online, platforme custom si multe alte solutii tehnice online. Fiecare website dezvoltat de Dianys Holding are in componenta sa consola de administrare care faciliteaza editarea, stergerea sau adaugarea informatiilor din cadrul website-ului intr-o maniera simplista si intuitiva. De asemenea fiecare pachet contine o solutie tehnica contra atacurilor cibernetice. In acelasi pachet se include si integrarea versiunii mobile a site-ului web (design web responsive)

 

VREAU UN SITE WEB DE PREZENTARE

Realizare site web cu panou de administrare

Prin prisma panoului de administrare integrat fiecarui site web dezvoltat de Dianys Holding, modificarea continutului unei pagini din cadrul website-ului va deveni o joaca!

Administrarea unui site web este mai usoara si mai intuitiva cu ajutorul panourilor de administrare protejate cu utilizator si parola, implementate de echipa noastra de programatori. Fara a fi necesare notiuni de programare sau de procesare foto aveti posibilitatea de a modifica informatiile din cadrul unei pagini sau sa creati o pagina noua in cadrul site-ului web. De asemenea, adaugarea unui articol in cadrul sectiunii blog nu a fost niciodata mai simplu de realizat, avand la dispozitie un editor text similar din punct de vedere vizual cu Microsoft Word prin prisma caruia veti putea adauga cu usurinta informatii text sau foto. Alege cu incredere pachetele de creare site web de prezentare cu panou de administrare marca Dianys Holding!

 

Vreau website cu panou de administrare

 

Ce cuprinde panoul aferent pachetului de creare site web?

Administrare continut website

Intuitiv si usor de administrat. Acum poti adauga articole pe blog-ul website-ului sau poti modifica paginile existente fara a fi nevoie de cunostinte de programare.

Management foto/video site

Adaugarea si editarea fotografiilor, adaugarea galeriilor de imagini sau a slide-urilor se poate realiza din 2-3 click-uri, intuitiv si rapid, gratie panoului de administrare a paginii web.

Administrare clienti din website

Administrarea mesajelor transmise de catre clienti sau gestionarea utilizatorilor inscrisi pe website se poate efectua intr-o maniera simplificata si intuitiva prin acest panou de administrare profesional.

alte functii pentru realizare site web de prezentare sau creare site profesional

Sistem de traducere website

Gratie unui sistem inovativ de traducere instant avem posibilitatea de a integra pana la 4 limbi de traducere continut automat sau manual.

Optimizare SEO

Pachetul prezentat cuprinde elemente de optimizare SEO de baza pentru a asigura o indexare eficienta in motorul de cautere Google

Sistem blog / articole

Comunica noutatile companiei catre clientii tai prin intermediul unui sistem de tip blog, publicand articole specifice activitatii companiei promovate.

Integrare LiveChat

Prin intermediul acestei optiuni puteti comunica in timp real cu clientii de pe website-ul companiei reusind sa ridicati procentajul de conversie.

Integrare slider

Ofera un impact vizual ridicat site-ului web printr-un slider amplasat in cadrul primei pagini care va afisa succesiv 4-5 imagini tematice.

Portofolio / Fotografii

O imagine face cat o mie de cuvinte iar tu poti adauga galerii foto integrate in pagina serviciilor sau a produselor intr-o maniera usoara si rapida.

Formular solicita oferta online

Prin prisma unui formular de solicitare oferta poti creste rata de conversie cu pana la 25%, obtinand toate informatiile necesare calculatiei de pret.

Google Business / Google Maps

Integrarea locatiei afacerii dumneavoastra in cadrul Google Maps si Google Business va poate creste substantial vizibilitatea afacerii in mediul online.

Pachet Social Media Business

Inregistram pagini Business pentru afacerea dumneavoastra in principalele website-uri de social media pentru o vizibilitate ridicata in mediul online!

Bonusuri acordate pentru web design si creare website

Pentru orice comanda de servicii web design efectuata in cursul acestei zile departamentul comercial Dianys Holding va oferta un set de avantaje incluse in pachetul de realizare site web.

 

Vreau pachetul de realizare site web

GDPR Ready

Reglementarile europene privind protectia datelor cu caracter personal impun o serie elemente obligatorii pentru orice website. Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu suportul necesar pentru ca website-ul afacerii dumneavoastra sa fie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Certificat de securitate SSL

Securizarea website-ului de prezentare cu ajutorul unui certificat de securitate SSL este un factor imperios necesar care se realizeaza prin intermediul protocolului HTTPS, astfel asigurand o navigare intr-un mediu 100% securizat pentru clientii companiei dumneavoastra.

Garantie realizare website

Pentru a garanta buna functionare a pachetului de realizare site web comandat, asiguram pe o perioada de 12 luni de la semnarea contractului de realizare website remedierea oricarei potentiale erori aparute ca urmare a actualizarilor de securitate periodice care au loc pe site-ul web.

creare site

Termen de realizare website: doar 5 zile

Indiferent ca veti contracta un pachet de creare website de prezentare sau un pachet de creare website profesional cu servicii complete de web design, timpul este un factor extrem de important atunci cand vine vorba despre afaceri. De aceea reusim sa oferim clientilor nostri termene de realizare website extrem de scazute la preturi atractive indiferent ca vorbim despre un pachet de creare magazin online, despre un pachet de realizare site de prezentare sau creare site web profesional. In medie un website de prezentare are un timp de realizare de 5 zile, insa in functie de pachetul de solicitari dar si de disponibilitatea programatorilor (in vederea alocarii a doua echipe de programatori daca este posibil) termenul de creare site web poate fi uneori chiar si de 3-4 zile lucratoare.

 

Vreau un website de prezentare

Creare website cu incarcare rapida

Te invitam sa le oferi clientilor tai o experienta inedita inca de la prima accesare a website-ului companiei tale. Incarcarea greoaie a unui site web poate duce la pierderea clientilor.  De aceea ne asiguram ca fiecare website realizat de Dianys Holding este optimizat din punct de vedere al vitezei de incarcare. Astfel veti reusi sa oferiti clientilor afacerii dumneavoastra o experienta de navigare excelenta.

In cazul in care detii deja un pachet de  creare website de prezentare sau un pachet de creare site web profesional si doresti sa il optimizezi pentru ca timpul de incarcare sa fie unul remarcabil atunci echipa Dianys Holding este solutia ideala! Ne putem ocupa de toate aceste detalii pentru website-ul companiei tale! Transmite-ne mai multe detalii urmand sa efectuam un audit detaliat al site-ului web pe care urmeaza sa il optimizam.

 

Comanda pachet optimizare viteza website

realizare site web

Esti pregatit sa discutam despre realizare site web?

Un consultant Dianys Holding este pregatit sa raspunda tuturor solicitarilor clientilor cu privire la pachetele de realizare website de prezentare si realizare site web profesional. Completeaza formularul de mai jos urmand sa fiti contactat in maxim 10 minute de catre echipa noastra!

 

Trimite-ne solicitarea ta de creare website de prezentare

Ce spun alti clienti care au beneficiat de creare website?

Ne mandrim cu un numar considerabil de clienti multumiti atat din Romania cat si din intreaga Europa atat pe latura de creare website de prezentare cat si pentru creare site web profesional.

Creare site web cabinet avocat

“O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica de creare site web de prezentare a inteles foarte bine ce imi doresc si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Holding pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!”

Avocat Amuntencei Robert
Iasi, Romania

Creare website firma de contabilitate

“Confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys pe latura de creare website de prezentare cat si pe latura de promovare si optimizare SEO. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru noi, iar faptul ca echipa tehnica din cadrul echipei Dianys Holding a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre, ii recomanda ca parteneri ideali de business atat pentru creare site cat si pentru promovare si optimizare SEO.”

Balan Claudia Felicia – Expert C.E.C.C.A.R
Bucuresti, Romania

Creare site cabinet jurist

“Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys , pe latura de optimizare SEO si realizare site web. Va multumim pentru calitatea exceptionala la preturi atractive a serviciilor prestate si a seriozitatii de care ati dat dovada de fiecare data. Recomand cu totala incredere!”

Jurist Doru Insuratelu
Cluj-Napoca, Romania

Realizare website agentie imobiliara

“Bazandu-ne pe expertiza Dianys Holding am parcurs primii pasi in mediul online, reusind sa construim impreuna un brand puternic pentru Arpa Imobiliare. Am beneficiat nu doar de o simpla operatiune de realizare website agentie imobiliara ci de un pachet complex care cuprindea si promovare si optimizare SEO care a dat roade. Astazi ne luptam pentru titlul de lider de piata in zona noastra. Multumim pentru derularea excelenta a contractului de web design!”

Arnautu Daniel,
Iasi, Romania

Realizare site web statie beton

“Pentru noi DIANYS HOLDING a reprezentat succesul. Inca de la infiintarea fabricii am contactat compania Dianys care ne-a oferit tot suportul necesar in construirea unei imagini solide pe piata locala din Iasi, devenind ulterior exportatori de prefabricate. Recomand cu drag serviciile de creare website de prezentare si promovare optimizare SEO marca Dianys Holding. Raport calitate-pret excelent mai ales oferta actuala!”

Adomnicai Andrei
Iasi, Romania

Realizare website birou traduceri

“Eficienta excelenta intalnita la Dianys Holding nu am mai intalnit-o nicaieri, si nu spun asta doar ca sa va magulesc ci o spun cu totala sinceritate. De 5 ani suntem lideri de piata atat in mediul offline cat si in mediul online in Iasi reusind sa ne lansam afacerea de curand in Bucuresti, Cluj si Timisoara, motiv pentru care am beneficiat de creare site, web design si optimizare SEO pentru fiecare locatie in parte.”

Ciobanu Laurentiu Constantin
Iasi, Romania