Pentru orice comanda de realizare site web / creare site web beneficiati de gazduire si domeniu .ro gratuit.

PROMOTIE: 160 EURO

De ce ne sa alegi pentru realizare site web?

Vă punem la dispoziție experiența vastă de peste 15 ani și un număr considerabil de peste 1400 proiecte de realizare site web / creare site web si creare magazin online. Oferim servicii complete de realizare site web de prezentare si creare site profesional la cele mai inalte standarde existente pe piata. De asemenea programatorii nostri utilizeaza tehnologii de ultima generatie.

Alegand sa colaboram veti beneficia de intreaga experienta a celor 4 echipe tehnice. Programatorii sunt specializati pe servicii de realizare site web si creare magazin online. Experienta vasta de peste 15 ani reprezinta un ATU. Fiecare pachet de creare site web sau creare magazin online comandat este tratat cu importanta maxima. Astfel reusim sa satisfacem cele mai exigente doleante ale clientilor nostri din intreaga lume.

Promotie realizare site web sau creare website

Prezenta online printr-un pachet de realizare website de prezentare este esentiala. Indiferent de marimea companiei, un website este obligatoriu. Un pachet de creare website, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii. Cu ajutorul unui pachet de creare site web va adresati potentialilor clienti din intreaga lume. La nivel national sau local, veti putea expune oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare website profesionale. Pachetul are un pret scazut de doar 160 Euro (oferta limitata doar in aceasta luna). Mai mult de 600 de milioane de oameni navigheaza online. O patrime din ei apeleaza la diverse servicii de realizare website de prezentare. Altii aleg servicii de dezvoltare portal profesional sau creare magazin online. Dorinta permanenta de dezvoltare continua ne ajuta sa devenim mai buni.

realizare site web

Solicita oferta detaliata de realizare site web si modalitate de colaborare.

Ce contine pachetul de realizare site web?

 • Design realizare site personalizat.
 • Pagini dinamice nelimitate.
 • Panou de administrare pentru editare pagini.
 • Certificat SSL pentru pachetul de realizare site web – 12 luni gratuit.
 • Design responsive (adaptare mobil, tableta si laptop/computer).
 • Formular de contact si formular de solicitare oferta.
 • Harta de localizare din satelit (Google Maps).
 • Sitemap XML.
 • Inscriere companie in Google Maps (Google Business).
 • Cupon valoric de publicitate Google Ads: 200 RON Nou.
 • Pachet 2500 link-uri – link building pentru promovare.
 • Asistenta specializata pe toata durata serviciului de realizare site web.
 • Casute de e-mail personalizate.
 • Slider imagini – optiune premium pachet realizare website.
 • Consiliere tehnica pentru pachetul de realizare site web .
 • Integrare galerie foto profesionala.
 • Spot publicitar Youtube de prezentare a companiei .
 • Sistem de securitate antivirus.
 • Buton APELARE RAPIDA – apelare prin simpla atingere.
 • Likebox Facebook – optiune premium realizare website.
 • Pagina de Facebook gratuit.
 • Google Analytics – optiune PREMIUM realizare site web gratuit.
 • cont Twitter realizare website.
 • Conformitate GDPR (Politica de confidentialitate + avertisment cookies) gratuit.
 • Consultanta pentru strategie realizare site web.
 • Implementare blog – sectiune conexa.
 • Standarde HTML5 / CSS pachet realizare website.
 • Servicii SEO: indexare GOOGLE pentru pachetul de realizare site web.
 • Dezvoltare sigla (logo companie) in format grafic (JPG).
 • Url rewrite: formatare conform standardelor SEO.
 • Inregistrare domeniu .Ro pentru pachetul de realizare website Gratuit 12 luni.
 • Gazduireoferita in mod gratuit timp de 12 luni Nou.
 • Manual de administrare cu instructiuni de utilizare realizare site web.
 • Garantie de functionare: 12 luni (remedieri erori pentru pachetul de realizare site web).

SOLICITA OFERTA DE CREARE SITE WEB SI ETAPELE COLABORARII

BENEFICIILE UTILIZARII SERVICIILOR NOASTRE DE REALIZARE SITE.

In momentul dezvoltarii unui site profesional ne asiguram ca acesta respecta toate standardele actuale impuse de motoarele de cautare. Astfel tinem cont de o incarcare rapida, aspect placut grafic, continut text bine redactat, structura usor de navigat si intuitiv. Intelegem faptul ca fiecare client este la fel de important. De aceea oferim realizare site web de prezentare cu termene de executie scazute. De asemenea utilizam tehnologie de ultima generatie.

Inca din faza de proiectare si realizare site web luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare. Astfel ne asiguram ca proiectul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui realizare website de prezentare, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de creare site web. Procesul de dezvoltare al produsului final este unul interactiv. Comunicam permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra. Scopul final aferent proiectului de creare site web este de a vinde produsele sau serviciile comercializate. Pachetele noastre profesionale de realizare site sunt create de la zero. Utilizam tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de realizare site web. Acestea va garanteaza succesul in mediul online.

Periodic transmitem clientilor nostri ultimele inovatii in domeniul online pentru ca acestia sa fie la curent cu toate noutatile in materie de realizare website, bucurandu-va astfel nu doar de o relatie comerciala ci de o experienta unica.

Pentru a ne asigura de buna functionare a serviciului contractat ca urmare a comandarii unui realizare website de prezentare, echipa tehnica va acoperi GRATUIT timp de 12 luni absolut orice potentiala eroare aparuta in sistem, avand un timp mediu de interventie tehnica de doar 5 minute (timp mediu calculat pentru perioada 2016-2020)

In prima faza clientul va trebui sa solicite oferta completa a pachetului de creare site web. In urma completarii formularului de solicitare oferta realizare website veti primi consiliere specializata. Astfel specialistii nostri va vor oferi toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii proiectului de creare website.

Ulterior departamentul comercial va trimite pe adresa de e-mail contractul de prestari servicii personalizat, redactat cu datele firmei dumneavoastra.

In urma semnarii contractului de realizare site web, echipa tehnica Dianys Holding va incepe procesul de dezvoltare a proiectului de creare site web.

Dupa 3 zile lucratoare, cand proiectului i se va dezvolta o forma grafica si functionala, veti primi adresa proiectului situat pe serverul de probe. Ulterior acestei etape se vor putea aplica retusuri pe proiectul website-ului dezvoltat reusind sa atingem o viziune comuna asupra proiectului.

In tot acest timp, specialistii nostri va vor oferi solutii si propuneri de optiuni privind proiectul de realizare website. Respectand aceste etape vom atinge in mod garantat o viziune comuna asupra proiectului de realizare website.

Website-urile sunt dezvoltate in limbajul de programare PHP cu baze de date mySQL (in cazul portalelor online, magazinelor online sau chiar website de prezentare dotate cu panou de administrare de unde clientul isi poate edita continutul foto-text aferent) si poate contine o serie de module extrem de utile dupa cum urmeaza: module de administrare a paginilor statice, cos de cumparaturi, sistem blog, formular newsletter, sistem de trimitere newsletter etc.

Asadar dupa incheierea procedurilor de dezvoltare a website-ului veti putea administra chiar dumneavoastra platforma fie ca este vorba despre un website sau un magazin online. Administrarea platformelor nu presupune detinerea de cunostinte de programare.

Comandati realizare site un realizare website de prezentare prin comanda online. Beneficiati de fidelizare. Dorim sa crestem impreuna! Astfel vom deveni un pion important prin realizare site web. Clientii sunt pentru noi un pion important in dezvoltarea companiei. Standardele ridicate, promptitudinea si deschiderea ne recomanda ca partener.

Fiecare pachet de realizare site web este redus. Comanda azi un website si ai inclus pachetul de promovare si optimizare website. Primiti pachet comunicate de presa. Solicitati oferta de realizare website. Apasati pe butonul de mai jos. Primiti informatii despre oferta de creare site web.

Imaginea unei companii este reprezentanta de creare site web. Ne ocupam constant pentru aspectul grafic de creare website. Devenind astfel un instrument de promovare a informatiilor . Aceasta justifica o specializare cu caracter de stiinta. Incepem de la idee si structura. Continuam cu interfata grafica si programarea. La final incheiem cu introducerea datelor. Astfel acoperim intreg procesul de pret realizare website. Acesta reprezinta un micro-sistem in sine.

Pachetul de realizare website de prezentare imbina aptitudini din domenii diverse. Acestea pot fi vanzarile, publicitate, design website si tehnologie. Efectuam creare site web pentru orice companie. Prezenta pe internet este imperios necesara. Va recomandam pachetul de creare site web. Pret realizare website promotional.

De-a lungul timpului am acumulat experienta realizare website. De fiecare data aplicăm cea mai potrivită tehnologie. Solutiile sunt adaptate în funcție de particularități. La selectarea platformei preferăm pachetele software open source. Stabilitatea pe termen lung reprezinta avantaje solide. Asigurăm și asistență, respectiv întreținere ulterioară în legătură cu aplicațiile implementate. Mentinem legătura cu clienții, lucrând permanent să fie pe deplin mulțumiți. Clientii primesc garantie pentru produsele de realizare site.

Creare website de prezentare in doar 4 zile

Dianys Enterprises Holdings se diferentiaza prin solutii personalizate. Oferim servicii dedicate afacerii clientului. Ne remarcam prin comunicare directa si permanenta cu clientii. Promptitudinea este cheia cu care tratam solicitarile de realizare site de prezentare. Utilizam tehnologii inovative, proiectele fiind caracterizate prin inovatie si profesionalism.

Promotie realizare site web de prezentare

Realizare website de prezentare si creare site web 160 Euro. Telefon 0758068538 pentru orice comanda de creare site web efectuata in aceasta luna.

RECENZII CLIENTI CREARE SITE WEB

creare websiteO echipa de profesionisti, in adevaratul sens. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de realizare site web. Acestia au venit cu idei excelente completand conceptul initial. Recomand Dianys Holding pentru profesionalism. Alte calitati caracterizante: deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat de exceptie!
AVOCAT ROBERT AMUNTENCEI,
Cabinet Avocat Robert Amuntencei
www.amuntenceilawoffice.ro

realizare site prezentare Confirm colaborarea profesionista cu Dianys Enterprises Holdings INC pentru creare website. Am mai colaborat si pentru website marketing inca de la inceputuri. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale. Faptul ca echipa tehnica a raspuns cu promptitudine cerintelor noastre ii recomanda ca parteneri. Asadar, recomandam cu caldura serviciile de creare site web marca Dianys.
CLAUDIA FELICIA BALAN,
Expert Contabil
www.expertcontabiliasi.com

realizare site webPunctualitate, seriozitate, precizie de ceas elvetian. Parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet profesionalism. Acestea elemente caracterizeaza colaborarea echipei noastre cu Dianys Holding. Am lucrat pe latura de website marketing si realizare website. Va multumim pentru calitatea exceptionala a serviciilor prestate. Recomand cu totala incredere Dianys Holding!
JURIST DORU INSURATELU,
General Manager LEXINDOR S.R.L.
www.lexindor.ro

BENEFICII DETALIATE PENTRU PACHETUL DE REALIZARE SITE WEB

 • Utilizare programare web de ultima generatie: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MYSQL
 • Design (format grafic) modern, conform tendintelor actuale
 • Stocare informatii website in baza de date MySQL
 • Panou de administrare profesional (protejat cu utilizator si parola)
 • Generare statistici de accesare prin Google Analytics
 • Optimizare SEO ON-PAGE si OFF-PAGE
 • Instalare certificat SSL (gratuit)
 • Pachet gazduire website oferit in mod gratuit 12 luni
 • Rezervare si inregistrare domeniu web .ro gratuit 12 luni
 • Servicii profesionale de realizare site web profesional
 • Inregistrare pagini de socializare (Facebook/Youtube/Ywitter)
 • Solutii tehnice adaptate nevoilor fiecarui proiect web
 • Website responsive (optimizare pentru mobil si tableta)
 • Compatibilitate GDPR (GDPR Ready)
 • Inregistrare companie in Google Maps
 • Consiliere si suport tehnic asigurat 12 luni
 • Numar nelimitat de pagini sau editari in cadrul website-ului
 • Garantie pachet realizare site web 12 luni
 • Galerie foto profesionala (efect LightBox)
 • Adaptat pentru campanii de marketing online si promovare online
 • Posibilitate de prelungire a pachetului de suport tehnic si mentenanta (dupa cele 12 luni de gratuitate)
 • Indexare motoare de cautare (Google/Bing/Yahoo)
 • Optimizare website, optimizare viteza website
 • Integrare Google Search Console (Google Webmaster Tools)
 • Programatori cu experienta de peste 15 ani

Un website reprezinta o afacere online profitabila pregatita sa ofere informatii non-stop clientilor dumneavoastra. Asadar, contractarea unui pachet de realizare site web poate face diferenta dintre esescul si succesul unei companii. Alegand sa colaborati cu Dianys Enterprises Holdings veti intalni programatori pasionati, cu o vasta experienta in website design si website marketing, care ofera servicii performante de realizare site web.

Realizare site web: