Despre noi

Realizare site > Despre noi
Creare site web

FONDATĂ ÎN 2004

DIANYS HOLDING

Excelența se dezvoltă prin valori, oameni și idei care constribuie la evoluția unei companii. Astfel a luat naștere Dianys Holding. Inițiat de către domnul Ciobanu Dan Ionut, acest grup de firme își desfășoară în prezent activitatea în întreaga Europă, având colaboratori direcți în Dubai (Emiratele Arabe Unite), Paris (Franța), Madrid (Spania), Elveția (Zurich), și Milano (Italia). Sediul central al acestui holding este localizat în Iași (România).

Grupul de companii Dianys se remarcă prin activitatea sa în sectoarele principale ale web marketingului, dezvoltării web (crearea de site-uri și realizarea de magazine virtuale), brandingului și consultanței. În plus, Dianys Holding desfășoară activități în domenii conexe, precum consultanța în marketingul turistic, marketingul bancar și marketingul în transporturi.

Indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea, echipa Dianys Holding, se bucură de recunoaștere pentru seriozitatea, dedicarea, profesionalismul și deschiderea față de nou.

DIANYS HOLDING

Creează o experiență online memorabilă pentru clienții tăi cu un site web de calitate

2142
+

Clienți mulțumiți

18
+

Ani de experiență

6
+

Țări din Europa

Amuntencei Robert

Avocat

O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Echipa tehnica a inteles foarte bine ce imi doresc pentru pachetul de creare website si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Recomand Dianys Enterprises Holdings INC pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!

Bălan Claudia-Felicia

Expert CECCAR

„Prin prisma acestui testimonial, confirm colaborarea profesionista avuta cu Dianys Holding pe latura de realizare site web cat si pe latura de web marketing, inca de la inceputurile activitatii cabinetului nostru de expertiza contabila. Punctualitatea si operabilitatea sunt elemente esentiale pentru noi. Recomand cu căldura Dianys Holding!

Insuratelu Doru

Jurist, Lexindor SRL

Punctualitate, seriozitate, precizie elvetiana, parteneriat de incredere si de lunga durata. Intr-un singur cuvant, exclam din suflet PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea echipei noastre de juristi, cu Dianys Holding, pe latura Recomand cu totala incredere Dianys Holding!

Adomnicai Antonel

CEO, Andy Trans Beton

„ComBeton Iasi, are deosebita placere sa va recomande cu totala incredere ca si colaborator pe latura de servicii de web marketing si realizare site web, servicii de care am colaborat si noi, inca din anul 2010, si de care suntem pe deplin multumiti. Profesionalismul si promptitudinea echipei tehnice, sunt de neinlocuit pentru noi.Va mutlumim si va recomandam cu incredere!”

Ciobanu Laurentiu

CEO, AXA Traduceri

Echipa Dianys Holding ne-a oferit un design web excepțional, care a captat perfect esența și valorile companiei noastre. Site-ul creat este nu doar estetic plăcut, ci și extrem de funcțional, oferindu-ne posibilitatea de a prezenta serviciile noastre într-un mod clar și accesibil pentru clienți. Recomand cu căldură serviciile de realizare a site-ului web și promovare online oferite de Dianys!

Ai intrebari? Trimite-ne un mesaj!


  Date de contact

  Telefon

  0758.068.538

  Adresa de email

  office@dianysmedia.com

  Program

  Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

  APEL TELEFONIC