Autor: | Data: 13/07/2021 | Blog

Magazin online cu Prestashop – Preturi si avantaje

Ce include pachetul de Magazin online cu Prestashop – Preturi si avantaje?

Magazin online cu Prestashop – Preturi si avantaje

Magazin online cu PrestashopMagazin online cu Prestashop: Prestashop este o platforma de comert online care va pune la dispozitie un pachet complet de optiuni specifice unui magazin online cum ar fi posibilitatea de comanda online, administrarea produselor, sistem de categorii, sistem de management clienti si multe alte optiuni dedicate.

Alegerea unei platforme pentru operatiunea de creare magazin online este extrem de importanta. Aceasta alegere poate avea un impact major atat pentru un startup cat si pentru o afacere online medie sau mare.

Ulterior alegerii platformei pentru crearea magazinului online urmeaza procesul de proiectare si implementare a ideilor in cadrul magazinului online. Se recomanda ca aceasta etapa sa fie implementata de un programator sau o companie specializata. Deseori veti fi tentati sa apelati la o „cunostinta” sau persoane apropiate care va vor oferi diverse sfaturi insa cea mai potrivita varianta este sa primiti consiliere specializata de la o echipa de profesionisti, oferindu-va solutii de creare magazin online cu Prestashop adaptate nevoilor afacerii pe care o intreprindeti.

Conform unui studiu realizat în Uniunea Europeana locul celor mai populare platforme comert online (magazine online) este urmatorul:

 1. Creare magazin online cu Prestashop
 2. Realizare magazin online cu WooCommerce
 3. Creare magazin virtual cu Opencart
 4. Realizare magazin virtual cu Magento

Avantajele realizarii unui magazin virtual cu Prestashop

Panoul de administrare aferent unui magazin virtual cu Prestashop este extrem de complex dar totodata extrem de intuitiv. Inca de la prima accesare veti fi familiarizat cu intreg ecosistemul platformei.

Utilizarea panoului de administrare aferent magazinului online cu Prestashop nu presupune detinerea cunostintelor de programare. Astfel tot ceea ce este necesar pentru administrarea unui magazin online prin platorma Prestashop este sa aveti cunostinte minime de utilizare PC.

Flexibilitatea platformei este un alt mare avantaj. Aceasta poate fi interconetata cu usurinta cu alte servicii precum procesatori de plati online (ex. MobilPay by Netopia System), programe de facturare (Ex. SmartBill), module ale firmelor de curierat rapid (ex. DPD Curier, Fan Curier, etc) si multe alte servicii.

Structura unui magazin online cu Prestashop permite administrarea unui numar mare de produse fara a intampina dificultati de viteza. Aceasta este conceputa pentru un numar mare de produse, astfel request-urile fiind optimizate.

 

Principalele caracteristici ale unui magazin online cu Prestashop

Interfata client (front office)

 • Produse selectionate pentru prima pagina (stimulare vizualizari);
 • Afisare „Cele mai vandute produse” in cadrul primei pagini;
 • Afisare „Cele mai recente produse” in cadrul primei pagini;
 • Afisare „Nu rata cele mai bune oferte” (reduceri de pret, cupoane de reduceri cadou);
 • Posibilitate zoom in cadrul paginii de produs, pe fotografie;
 • Sistem notificare utilizatori in momentul efectuarii comenzii si ulterior pentru stadii comanda
 • Management clienti (inregistrare/autentificare)
 • Modalitate de plata cu cardul, plata ramburs, plata OP, plata transfer bancar
 • 44 de versiuni traducere disponibie pana acum.

Ce alte avantaje are un magazin online realizat pe Prestashop?

 • Flexibilitate sporita. Sistemul de administrare pus la dispozitie de Prestashop este usor de personalizat, permitand adaugarea si stergerea de functionalitati in functie de nevoile clientilor.
 • Usor de navigat. Incarcare rapida. Chiar si clientii cu o conexiune slaba de internet pot sa navigheze cu usurinta intr-un magazin online construit cu Prestashop.
 • Interfata usor de navigat. (intuitiv si rapid)
 • Clientii vor aprecia caracteristicile acestei platforme inovative, cum ar fi reducerile de pret, coduri / vouchere cadou, transport gratuit, accesorii recomandate, reduceri in functie de cantitate. De asemenea aceasta platforma va pune la dispozitie posibilitatea efectuarii comenzilor pentru produse care nu mai sunt in stoc.
 • Control. In back office, proprietarii de magazine online Prestashop pot controla un numar nelimitat de produse, valute, setari de impozitare, optiuni de expediere, precum si versiuni lingvistice.
 • Solutii custom-built. PrestaShop ofera posiblitatea adaptarii magazinului online la o structura si la un design unic.

Care este pretul pentru un magazin online cu Prestashop?

Pretul pentru un magazin virtual cu Prestashop este de doar 290 Euro in acest moment iar termenul de executie este de aproximativ 5 zile lucratoare (in functie de complexitatea solicitarilor clientului).

Pretul pentru magazinele online Prestashop cuprind nenumarate optiuni, iar oferta detaliata o puteti vizualiza la sectiunea creare magazin online.

Cum comanzi un magazin online cu Prestashop?

Comanda unui magazin online cu Prestashop este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la 0758.068.538 urmand sa fiti preluat de unul din operatorii nostri care va prelua comanda dumneavoastra. De la semnarea contractului de prestari servicii web veti avea magazinul online cu Prestashop finalizat in maxim 5 zile lucratoare.

APEL
WHATSAPP
OFERTA